Bröllopsfotograf i Piteå, Norrbotten

Avslappnat. enkelt. Äkta. Okonstlat.

Jag vill skapa en berättelse om er dag i en dokumentärt avslappnad stil med mycket känsla och närhet där er kärlek står i fokus. 

Dokumentär stil betyder att jag fotograferar ert bröllop precis som det är. Alla unika ögonblick. Känslor. Värme. Närhet.

Allt fångas på ett genuint och naturligt sätt. Era känslor precis så som bara ni känner.

Jag vägleder och ge er små, enkla uppgifter, allt för att ni ska känna er trygga, avslappnade men framför allt ha roligt. Och jag garanterar massor av kramar, pussar, gos och bus.

Jag dokumenterar er dag, era unika ögonblick och när ni ser tillbaka på era bilder vill jag att ni ska beröras och minnas stunden med kärlek och värme.

Jag vill skapa er de vackraste minnena, så låt mig berätta er kärlekshistoria i bilder.


Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
En glad & kreativ fotograf med fokus på det naturliga & genuina

Välkomna hit!

Det här är alltså jag, Charlotte, och jag har precis flyttat från Skåne till Piteå i Norrbotten. Och jag älskar det! Känns som jag hittat hem. Älskar att vara i skogen, vid sjön och havet då det ger mig massor av energi!

Jag har jobbat som bröllopsfotograf sedan flera år tillbaka och jag tar endast ett par enstaka bröllop varje år just för att ge er den bästa upplevelsen och för att kunna ge er all fokus och support inför och efter er stora dag.

VAD ÄR VIKTIGAST FÖR MIG?

Det är att ni ska känna er trygga, avslappnade och känna att ni få en personlig och minnesvärd dag.


TRYGGT


Jag kommer göra allt för att se till att ni känner er trygga och bekväma, jag finnas där för er. Under fotograferingen kommer jag locka fram era äkta känslor och ni ska bara njuta av ögonblicket och varandra.

Ni ska ha er allra bästa dag och mitt fokus är att föreviga era ovärderliga stunder, små som stora.


aVSLAPPNAT


Ni springer barfota i gräset, kanske med ett paraply i handen med solen lurande bakom träden, eller så är vi mitt i skogen, vid stranden eller vid någon mysig dunge någonstans. Oavsett var vi är och hur vädret än är så lovar jag er att vi kommer ha en fantastisk stund tillsammans.

PERSONLIGT


Jag kommer skildra er och det som är unikt för er. Er närhet. Er känsla. Er kärlek. Det är er stund och jag kommer göra stunden personlig och minnesvärd och det spelar ingen roll om det går fem, tio eller tjugo år, utan känslan från er dag kommer ni påminnas om när ni ser tillbaka på bilderna.

Så låt mig få skapa dessa bilder åt er och ni kommer för evigt minnas dofterna, värmen, känslorna och er kärlek från er dag.


Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Värmande ord

Vår bröllopsdag bjöd på regn och vattenpölar, men fotona vi fick går bara att beskriva med ett ord, MAGISKA! Hon lyssnade på vår önskan om enkelhet och om bilder tagna "oposerat". magi. En fantastisk människa, vilket gjorde att hon kändes som en i familjen. Stort tack för att du var med oss i Höganäs.

Malin & Erik

mina bästa tips

Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Förberedelser


Timmarna innan vigseln är fylld av längtan, nervositet och glädje och kanske stunden tillbringas med nära och kära. Den förväntan och glädje som ni känner då är magisk och det syns verkligen på bilderna efteråt! Jag kommer finnas där i bakgrunden och se till att få allt på bild. Och jag passar även på att ta lite bilder på era ringar, blommor, kläder och skor men framför allt er. Så, ta med mig med på detta! Jag älskar förberedelser. Och jag lovar att det är en fantastisk stund att få dokumenterad och minnas tillbaka till. 

Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

First look


Vill ni prioritera en lugn och kärleksfull stund bara ni innan vigseln börjar? Jag är då med och dokumenterar och ni får en mysig stund helt ensamma, nja nästan ensamma för jag är ju med. Men jag lovar att ni knappt kommer märka av mig. Ni ska bara njuta av stunden för den är verkligen speciell och det är ett magiskt minne att se tillbaka på!


Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Golden hour


Fotografering i MAGISKT vackert, gyllene sken, the golden hour. Ni smyger ut efter middagen för en kortare porträttsession i det magiska ljuset. Ni får ett tillfälle att bara smälta allt som hänt under dagen och vara ensamma en liten stund. Skulle det vara mulet eller regnigt så kan vi hitta på något annat roligt, t ex fotografering med tomtebloss eller konfetti. 

Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

VAD HÄNDER EFTER VÅR BOKNING?

:

Bröllopsfotograf Piteå Luleå Skellefteå

I. VÅRT MÖTE.

När vi bokat så börjar mitt arbete inför er bröllopsdag. Jag tar endast ett par enstaka bröllop varje år, just för att ge er det bästa! Ni kommer få ett digitalt avtal på det paket ni vill boka samt en bokningsfaktura på 20 % av ert valda paket. Vi kommer ses på en picknick (älskar picknick) och har ni tur får ni hembakat ;) Ni ska få berätta allt om er, ert bröllop och om era tankar och funderingar. 

Jag bjuder även på en kortare fotografering (värde 4.500 kr). Av erfarenhet vet jag att den här fotograferingen skapar de bästa förutsättningarna för avslappnade och naturliga bilder på er stora dag.


*Gäller bokningar från 3 h eller mer.


II. Planering.

Efter vårt möte börjar min planering inför ert bröllop. Jag kommer behöva ta del av ert planerade schema, eventuella önskemål mm. Allt för att skapa er fantastiska bilder från er dag.

Vi håller kontakten hela tiden och jag stöttar er under hela er planering. Jag finns endast ett mejl eller samtal bort. 

Ni har även min bröllopsguide som är fylld av tips och inspiration till hjälp. 

2-3 veckor innan bröllopet skickar jag er slutfaktura, så slipper ni tänka på det efter ert bröllop. 

III. Bröllopet.

Er dag är här, äntligen! Förutom magiska bilder vill jag att ni ska känna er avslappnade och trygga med mig. Jag kommer finnas där för er. Under fotograferingen kommer jag locka fram era äkta känslor och fånga er precis så som ni är och ni ska bara njuta av ögonblicket och varandra.


Ni ska ha er allra bästa dag och mitt fokus är att föreviga era ovärderliga stunder, små som stora, och minnas er dag med kärlek och glädje.

Iv. bilderna.

Direkt när jag kommer hem från ert bröllop börjar hela min process med era bilder. Först och främst säkras era bilder på flera hårddiskar för att därefter påbörja ert urval av era allra bästa bilder. Några dagar efter bröllopet får ni ett litet tjuvkik på 5 bilder som ni kan dela med vänner och familj. 

Cirka 8 veckor efter ert bröllop levereras era utvalda, redigerade bilder via ett personligt onlinegalleri. Större delen av leveransen levereras i färg, men eftersom jag älskar svartvita bilder kommer jag välja ut en del som jag tycker gör sig allra bäst i svartvitt.  

"Du var så självklar på vår dag och nu kommer vi kunna titta på vackra bilder och minnas denna underbara dag för evigt."

- Johanna & Dick
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Vanliga frågor

Vart finns du?

I Piteå och tar bröllop även i Luleå, Skellefteå, Boden, Arvidsjaur med omnejd. Resa ingår i de större paketen.

Vad händer efter vår bokningsförfrågan?

Om jag finns tillgänglig ert datum, och allt känns bra både för er och mig, så skickar jag ett avtal som signeras digitalt av både er och mig. Ni får även en bokningsfaktura som är på 20% av ert valda paket. När fakturan är betald så är er bokning klar, YAY!

Om du blir sjuk, vad händer då?

För mig ska det väldigt mycket till att avboka ett bröllop och det har aldrig tidigare hänt. Och jag har fotograferat många bröllop!
Men om något osannolikt skulle inträffa så hjälper jag er gärna att hitta en annan fotograf. Jag har stort kontaktnät med många duktiga, professionella fotografer.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Ja vädret kan vi ju inte styra över, så försök att inte oroa er för det. Jag lovar att vi kommer skapa underbara bilder oavsett. Om det är lite molnigt gör absolut ingenting utan det är bara positivt för fotograferingen. 

Vi kommer planera för en plan B ifall det skulle regna. Det kan vara någon fin plats under tak i närheten, men det går också bra att fotografera under paraply. Det blir mysiga och vackra bilder ändå!

När ska vi boka?

Ju tidigare ni bokar desto bättre då jag endast tar emot några enstaka bröllop per år.
Skicka en bokningsförfrågan längre ner på sidan så återkommer jag så fort jag kan till er om ert datum är ledigt.

Vi känner oss obekväma framför kameran. Hur gör vi?

När vi träffas på vårt bröllopsmöte så bjuder jag på en fotografering så ni får testa på att stå framför kameran. Det är ett jättebra sätt att få er avslappnade på er bröllopsdag då ni redan har fått känna på att stå framför kameran med mig.
Under fotograferingen ger jag er lätta instruktioner och små mysiga uppgifter så det ska kännas naturligt och roligt.

BEHÖVER NI GE MIG MAT PÅ BRÖLLOPSDAGEN?

Väldigt gärna! Annars blir jag tvungen att åka iväg och köpa mat, vilket innebär att jag riskerar att missa viktiga delar av bröllopsdagen.
Gäller vid bokning av 8 h.

Har du en reservkamera samt back up?

Självklart! Jag har två kameror med fack för dubbla minneskort i båda. Jag har även ett flertal olika objektiv samt mängder av minneskort och ett flertal batterier. 

Efter ert bröllop för jag över era bilder på flera externa hårddiskar. Så risken att något skulle hända är minimal. 

"Vi är så glada att vi valde dig som bröllopsfotograf. Varken bilderna eller bemötandet kunde ha varit bättre. Tusen tack för att du kom och förevigade vår dag på bästa möjliga sätt."

Ellinor & Ragnar

bröllopspaket


Pion - 45 min

Endast bröllopsporträtt 


Lilla bröllopsguiden med tips & information

Samtliga utvalda bilder (ca 40 styck)

Reseersättning utanför Piteå tillkommer á 50 kr/mil


9.000 kr
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Syren - 1,5 h

Perfekt för borgerlig vigsel & porträttbilder 


Sammanhängande timmar

Lilla bröllopsguiden med tips & information

Samtliga utvalda bilder (ca 70 styck)

Resa ingår


12.000 kr
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Magnolia - 3 h

Perfekt för förberedelser, porträttbilder & vigsel


Sammanhängande timmar

Bokningsgåva - En fin present som ni får när vi träffas på vårt bröllopsmöte

Mitt fulla stöd och kontakt under er hela planering

Stora bröllopsguiden som är fylld av tips & inspiration

Bröllopsmöte  - där vi går igenom planerna för er stora dag

En mysig och avslappnad parfotografering i samband mer vårt möte

Samtliga utvalda bilder (ca 150 styck) - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri

Vacker fine art print 30x40 cm

Resa ingår


17.000 kr
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Lavendel - 5 h

Perfekt för förberedelser, porträttbilder, vigsel, mingel & gruppbilder


Sammanhängande timmar

Bokningsgåva - En fin present som ni får när vi träffas på vårt bröllopsmöte

Mitt fulla stöd och kontakt under er hela planering

Stora bröllopsguiden som är fylld av tips & inspiration

Bröllopsmöte  - där vi går igenom planerna för er stora dag

En mysig och avslappnad parfotografering i samband mer vårt möte

Samtliga utvalda bilder (ca 300 styck) - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri

Vacker fine art print 30x40 cm

Resa ingår


22.000 kr
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Lilja - 8 h

Perfekt för förberedelser, porträttbilder, vigsel, mingel, gruppbilder, delar av middagen & golden hourSammanhängande timmar

Bokningsgåva - En fin present som ni får när vi träffas på vårt bröllopsmöte

Mitt fulla stöd och kontakt under er hela planering

Stora bröllopsguiden som är fylld av tips & inspiration

Bröllopsmöte  - där vi går igenom planerna för er stora dag

En mysig och avslappnad parfotografering i samband mer vårt möte

Samtliga utvalda bilder (ca 500 styck) - Levereras redigerade i ett personligt webbgalleri

Vacker fine art print 50x70 cm

Resa ingår


32.000 kr
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Bröllopsfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Så, är ni redo för:

  1. Spontana ögonblick med mysiga kramar och pussar? 
  2. En avslappnad och rolig fotografering som blir ett varmt minne för livet? 
  3. Att känslan är viktigare än stela poser och att håret ligger helt perfekt?
  4. Att regn betyder tur och lycka som uppmanas till en härlig spontanitet och mysig fotografering, även om man kan bli lite blöt?
  5. Barfota eller gummistövlar istället för högklackat vid fotografering i det höga gräset, vid stranden eller i skogen?


Svarade ni JA på någon av dessa frågor? 

Oh yay! Då är jag helt rätt fotograf för er! Fyll i formuläret nedan, för jag vill höra allt om er och ert bröllop! Jag återkommer inom två arbetsdagar :)

Kontaktinformationen och de personuppgifter ni lämnar här kommer att användas till att kontakta er i det ärende ni skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Ni kan när som helst begära att få dina/era personuppgifterna raderade.

Bilderna som tas av mig i mitt företag faller under konstnärligt skapande och är undantaget från GDPR. Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

@momentsforyou.se
Välkommen att följa mig på Instagram