Bröllopsfotograf i Skåne, Malmö & Piteå


En magisk dag fylld av kärlek.

Jag vill skapa en berättelse om er dag i en dokumentärt avslappnad stil med mycket känsla och närhet där er kärlek står i fokus. 

Dokumentär stil betyder att jag fotograferar ert bröllop precis som det är. Alla unika ögonblick. Känslor. Värme. Närhet. Intimitet. Allt fångas på ett genuint och naturligt sätt. Era känslor precis så som bara ni känner.

Jag vill berätta er kärlekshistoria i bilder. Jag vill skapa magi! 


01 / 19

Vi är så glada att vi valde dig som bröllopsfotograf. Varken bilderna eller bemötandet kunde ha varit bättre. Tusen tack för att du kom och förevigade vår dag på bästa möjliga sätt.

Ellinor & Ragnar

Vem är jag?

Hej, det är jag som är Charlotte och välkommen hit! Blir så glad att ni tittar in här! 

Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo, min yngste son och vår lilla kattunge Maya. Min äldsta son har flyttat hemifrån, så otroligt svårt att förstå att ens barn kan bli sådär stora snabbt! Vi har även vårt andra hem i Piteå och där är vi så ofta vi bara kan. Jag älskar ju naturen och miljön, men framför allt de vita vintrarna, och mår som allra bäst när jag får vara där. Varför vi är så mycket i Piteå är för min sambo kommer därifrån, så vi har hela hans familj och många av våra vänner där. 

Är ju ingen storstadstjej egentligen, utan trivs som bäst ute i naturen och gärna i skogen men även vid havet. Finns ju inget bättre än att höra havets vågor, det får mig verkligen att må bra och rensa tankarna och det har hjälpt mig otaliga gånger! Förutom att vara ute i skogen trivs jag att umgås med mina vänner och familj. Men tycker det är lika mysigt att bara få vara hemma och sitta uppkrupen i soffan och se en serie och äta glass. 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad, väldigt positiv och lugn person som alltid försöker se saker från den ljusa sidan. Jag vill alltid ha koll på läget, men har också väldigt nära till mina känslor. Jag behöver stillsamhet för att kunna reflektera över allt som händer omkring mig och jag har också under många år kämpat med dålig självkänsla. Och därför är det extra viktigt för mig att få tillbringa så mycket tid som möjligt ute i naturen, för där finns det inga krav utan där får jag massor av ny energi och drivkraft. 

Som den person jag är tycker jag bäst om att fotografera ute, gärna i någon mysig skog i det fina kvällsljuset. 

Att få träffa nya människor och få fånga kanske en av de viktigaste dagarna i någons liv är något av det bästa med att jobba som fotograf, det är magiskt att få uppleva och få vara en del av.   

Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå

Hur är jag som fotograf?

Jag gillar det enkla, det äkta och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få er att visa era känslor på ett naturligt sätt. Jag kommer göra allt jag kan för att ni ska slappna av och känna er trygga och jag kommer locka fram er personlighet på bästa sätt. Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran. Ni kommer få kramas och pussas och bara gosa in er i varandra, busa och bara vara ni. Jag kommer hjälpa er med små uppgifter och ledord för att ni ska känna er bekväma och avslappnade. Jag dokumenterar era små, unika ögonblick och när ni ser tillbaka på era bilder vill jag att ni ska beröras och minnas stunden med kärlek och värme. Jag vill skapa er de vackraste minnena.   

Och så här jobbar jag

Ni springer barfota i gräset, kanske med ett paraply i handen med solen lurande bakom träden, eller så är vi mitt i skogen, vid stranden eller vid någon mysig dunge någonstans. Oavsett var vi är och hur vädret än är så lovar jag er att vi kommer ha en fantastisk stund tillsammans. Och jag lovar att det blir naturligt, oposerat, avslappnat och romantiskt och ni får kramas, pussas och busa med varandra precis hur mycket ni vill. Stunden är er och jag är där för att föreviga den med era ovärderliga ögonblick tillsammans.

Jag är er fotograf, er trygga punkt och er vän och vi kommer skapa dessa minnen tillsammans.

Jag vill att ni ska minnas tillbaka på den här stunden som ett varmt och underbart minne som var fyllt av glädje och romantik och det spelar ingen roll om det går fem, tio eller tjugo år, utan känslan från er dag kommer ni påminnas om när ni ser tillbaka på bilderna.

Så låt mig få skapa dessa bilder åt er och ni kommer för evigt minnas dofterna, värmen, känslorna och er kärlek från er dag. 

Så, är ni det rätta paret för mig?

  1. Spontana ögonblick med mysiga kramar och pussar? 
  2. Ni vill ha en avslappnad och rolig fotografering som blir ett varmt minne för livet? 
  3. Helt okej med att era kläder eventuellt skulle råka bli lite smutsiga och blöta? 
  4. Känslan är viktigare än stela poser och att håret ligger helt perfekt?
  5. Att regn betyder tur och lycka som uppmanas till en härlig spontanitet och mysig fotografering även om man kan bli lite blöt?
  6. Barfota eller gummistövlar istället för högklackat vid fotografering i det höga gräset, vid stranden eller i skogen?

Svarade ni JA på någon av dessa frågor? 

Oh yay! Då är ni det perfekta paret för mig! Skicka mig en bokningsförfrågan så träffar jag er gärna på en fika, så jag får höra allt om er och er planering. Ni vet väl att jag älskar att fika? 

Johanna & Dick

“Du var så självklar på vår dag och nu kommer vi kunna titta på vackra bilder och minnas denna underbara dag för evigt.”

01 / 02

Några vänliga ord...

Några vänliga ord...

Bröllopsfotografering Malmö Skåne Piteå
Bröllopsfotografering Malmö Skåne Piteå

Väl utvald plats för er

Er magiska plats för fotograferingen kommer jag välja med omsorg. Jag tittar mycket på ljuset och hur platsen ser ut på bild.Och ni får givetvis ha önskemål om ni har någon favoritplats som betyder mycket för er. 

Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå

Avslappnat

Var inte oroliga att det blir stelt. Vi kommer ha en rolig stund med mycket skratt och bus. Och jag har mina knep för att ni ska känna er avslappnade så bilderna blir sådär magiska och naturliga. Så hos mig blir det inte poserat och stelt utan jag älskar att få fånga er närhet på ett ärligt och genuint sätt. Mitt fokus är på er och jag hjälper er känna er bekväma och glömma kameran. 

Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå

Personligt

Jag kommer skildra er och det som är unikt för er. Er närhet. Er känsla. Er kärlek. Det är er stund och jag kommer göra stunden personlig och minnesvärd för er.

Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå
Gravidfotograf Piteå Malmö Skåne Landskrona

Vår bröllopsdag bjöd på regn och vattenpölar, men fotona vi fick går bara att beskriva med ett ord, MAGISKA! Hon lyssnade på vår önskan om enkelhet och om bilder tagna "oposerat". magi. En fantastisk människa, vilket gjorde att hon kändes som en i familjen. Stort tack för att du var med oss i höganäs.

Malin & Erik
Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå
Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå
Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå

Min 3 bästa tips

Förberedelser

Timmarna innan vigseln är fylld av längtan, nervositet och glädje och kanske stunden tillbringas med nära och kära. Den förväntan och glädje som ni känner då är magisk och det syns verkligen på bilderna efteråt! Jag kommer finnas där i bakgrunden och se till att få allt på bild. Och jag passar även på att ta lite bilder på era ringar, blommor, kläder och skor men framför allt er. Så, ta med mig med på detta! Jag älskar förberedelser. Och jag lovar att det är en fantastisk stund att få dokumenterad och minnas tillbaka till. 

Bröllopsfotografering Malmö Skåne Piteå

First look

Vill ni prioritera en lugn och kärleksfull stund bara ni innan vigseln börjar? Jag är då med och dokumenterar och ni får en mysig stund helt ensamma, nja nästan ensamma för jag är ju med. Men jag lovar att ni knappt kommer märka av mig. Ni ska bara njuta av stunden för den är verkligen speciell och det är ett magiskt minne att se tillbaka på!


Bröllopsfotografering Malmö Skåne Piteå

Golden hour

Fotografering i MAGISKT vackert, gyllene sken, the golden hour. Ni smyger ut efter middagen för en kortare porträttsession i det magiska ljuset. Ni får ett tillfälle att bara smälta allt som hänt under dagen och vara ensamma en liten stund. Skulle det vara mulet eller regnigt så kan vi hitta på något annat roligt, t ex fotografering med tomtebloss eller konfetti. 

Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå
Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå

Vårt möte

“För att ni ska känna er i säkra händer under er bröllopsdag, träffar jag er gärna på en fika för att få lära känna er lite mer. Vi går igenom er dag samt era önskemål och förväntningar. Jag erbjuder parfotografering när vi ses, då detta är ett perfekt tillfälle att lära känna varandra lite mer och så får ni testa att stå framför kameran. När bröllopsdagen äntligen är här kommer vi känna oss trygga i varandras sällskap och det skapar de bästa förutsättningarna för avslappnade och naturliga bilder.”

01 / 04

Er upplevelse

Er upplevelse

Bröllopsfotograf Malmö Skåne Piteå

FAQ

Vart finns du?

Jag utgår från Malmö men tar bröllop i hela Skåne, resa ingår. 
Då jag vistas mycket i Norrbotten tar jag även bröllop i Piteå med omnejd, resa ingår. 

När ska vi boka?

Tycker ni om mina bilder och känner att jag är rätt fotograf för er? 
Om ja så skicka mig gärna en bokningsförfrågan, via formuläret längre ner på sidan, där ni får berätta lite om er. 
Ju tidigare ni bokar desto bättre då jag bara har några enstaka tider kvar för 2020.

Jag återkommer så fort jag kan till er om ert datum är ledigt. Är datumet ledigt så bokar vi in er! YAY!

Skriver vi avtal?

Jag kommer mejla er ett avtal med det paket ni valt samt så får ni tillgång till en länk med all information samt tips.

Ni godkänner avtalet genom att betala in bokningsavgiften på 20 % (bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning). 
Resterande summa betalas efter bröllopet. 

Hur många bilder får vi?

Antalet bilder ni får varierar beroende på vilket paket ni valt, men det blir oftast ca 50 bilder/timme.

Min bildstil är lite dovare, lite mörkare och kontrastrik. 

Bilderna kommer redigeras i en blandning av färg och svartvitt och levereras alltid som högupplösta jpg. Jag levererar aldrig RAW-filer. 

Ni har fri användningsrätt på era bilder och de levereras  via ett personligt webbgalleri. 

Vi känner oss obekväma framför kameran. Hur gör vi?

När vi träffas innan ert bröllop kommer vi göra en parfotografering så ni får testa på att stå framför kameran.
Jag kommer helt och fullt fokusera på er och få er så avslappnade som möjligt. Jag ger er lätta instruktioner så det blir så naturligt som möjligt och framför allt ska vi ha roligt!

Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran, utan jag kommer locka fram era äkta känslor och fånga er precis så som ni är.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Ja vädret kan vi ju inte styra över, så försök att inte oroa er för det. Jag lovar att vi kommer skapa underbara bilder oavsett. 

Om det är lite molnigt gör absolut ingenting utan det är bara positivt för fotograferingen. 

Vi kommer planera för en plan B ifall det skulle regna. Det kan vara någon fin plats under tak i närheten, men det går också bra att fotografera under paraply. Det blir mysiga och vackra bilder ändå! 

Men regn kan bli både effektfullt och fint på bild och jag har alltid olika paraplyer med som vi kan använda oss av ifall ni önskar det.

Har du en reservkamera samt back up?

Självklart! Jag har två kameror med fack för dubbla minneskort i båda. Jag har även ett flertal olika objektiv samt mängder av minneskort och ett flertal batterier. 

När jag kommer hem efter ett bröllop är det första jag gör att föra över bilderna på flera externa hårddiskar, så risken att något skulle hända är minimal. 

Om du blir sjuk, vad händer då?

För mig ska det väldigt mycket till att avboka ett bröllop och det har aldrig tidigare hänt.   

Men om något osannolikt skulle inträffa så hjälper jag er gärna att hitta en annan fotograf. Jag har stort kontaktnät med många duktiga fotografer.

I ALLA MINA BRÖLLOPSPAKET INGÅR ALLTID FÖLJANDE

♥ Obegränsad mejlkontakt och support
♥ Information samt tips inför bröllopsdagen via en länk
♥ Planeringsmöte över en fika i Malmö
♥ En mysig parfotografering och ni får 5 bilder. Bilderna är både högupplösta och webbanpassade så ni kan använda dem fritt till framkallning och sociala medier
♥ Ni får ett fint bokningspaket när ni bokat
♥ Ett litet tjuvkik dagen efter ert bröllop
♥ Inom 6 veckor får ni alla era redigerade högupplösta bilder via ett webbgalleri
♥ Resa inom Skåne och Piteå med omnejd

Magnolia - 5 timmar

♥ Obegränsad mejlkontakt och support
♥ Information samt tips inför bröllopsdagen
♥ Planeringsmöte med parfotografering
♥ Bokningspaket
♥ Samtliga utvalda bilder (ca 250 styck)
♥ 20 st små printar i matt fotopapper, utvalda av mig
♥ 1 st fine art print

19.000 kr

01 / 27

Skicka in er bokningsförfrågan


Jag skulle älska att få mejl från er!

Fyll i formuläret nedan för att göra en förfrågan och jag svarar inom 2 arbetsdagar.

Ser fram emot att hör ifrån er!

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade.

Bröllopsfotografering Malmö Skåne Piteå