Familjefotograf i Piteå, NorrbottenVill ni dokumentera EN stund av ert liv? Era värdefulla minnen!

Men det är klart ni vill! Så låt MIG hjälpa er med det.


Jag vet HUR värdefullt det är med bilder som hjälp till ens minne. De där små​ dyrbara​ ögonblicken, som man inte tror man ska glömma, plötsligt har försvunnit från ens minne. Ögonblick av bus, skratt och kärlek men framför allt närvaron till ens barn. Ögonkontakten, den där snabba, flyktiga KRAMEN, näspussen och den lilla handen i ens hand.

Det finns SÅ många stunder och detaljer som är lätta att glömma. Kanske glömmer du inte, men hur härligt är det inte att få det dokumenterat för ALLTID? För det finns så många stunder som man upplever och vill minnas och som man inte tror försvinner med tiden, men dom gör tyvärr det. Och det är ju det där dyrbara som man vill MINNAS för resten av ens liv. Och bilder hjälper en att minnas så mycket mer.


Att få se tillbaka från en mysig och kärleksfull stund med bilder är GULD värt. Att få se den lilla handen i ens hand, de där små ögonen som tindrar av kärlek mot en, skrattet och glädjen i det lilla ansiktet. Det betyder SÅ mycket mer än vad man någonsin kan tro. För den dagen när barnen är vuxna då är det bara bilderna och minnena man har kvar från den tiden.


Och jag kan GARANTERA att bilderna kommer betyda så mycket mer än vad ni någonsin kan tro nu, inte bara för er utan även för barnen.

Så låt det inte stanna vid mobilbilder där sällan hela familjen är med, utan låt mig föreviga er som familj tillsammans och få er personlighet och kärlek lysa genom varje bild. Det ÄR ovärderligt!

Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

"We didn't realise we were making memories, we just knew we were having fun."

Winnie the Pooh
Möt fotografen Charlotte

En glad & kreativ fotograf med fokus på det naturliga & genuina

Att fotografera familjer är det bästa jag vet! Men också för att jag vill ge er de mest genuina och vackraste minnena. Mina barn är nu vuxna och jag kan lova att bilderna från deras barndom betyder allt! Deras små egenskaper, smekningen på kinden, kramen, den kärleksfulla blicken. Det är de små detaljerna och ögonblicken som är lätta att glömma. För tro mig, man glömmer mer än vad man vill! Därför vet jag hur ovärderligt det är med bilder från tiden när barnen var små, både för dig och dina barn.

FINA ORD


Som alltid när man utsätts för något man inte är van vid så var vi nervösa när vi anlände till fotograferingen. Efter en stund tänkte vi knappt på att Charlotte var där. Det märktes väl på barnen också som ibland kan bli lite stela inför främmande människor. Barnen tyckte det var kul och det blev naturligt. Vilket sen märkes på dom underbara bilderna.

Otroligt att hon lyckas fånga våra virvelvindar på bild. Tar vi själv en bild blir det oftast ett blurr eller något som är påväg ut ur bild. När vi tittar på bilderna är det verkligen äkta lycka, rörelse, glädje och gemenskap tillsammans som familj. Otroligt proffsigt! Dom är bara små en gång så det känns otroligt viktigt att få tänka tillbaka och minnas hur livet var, och hur dom såg ut igenom bilderna. Tusen gånger tack Charlotte!

-Zanna med familj

Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

KRAMAR & BUS

Mitt fokus är på er alla men framför allt barnen. Jag är en lugn person, men skojar och busar med barnen för att få de att känna sig trygga och avslappnade. Jag kommer hjälpa er att slappna av och känna er bekväma. Barnen kommer få busa och leka och jag kommer vägleda er under tiden. Jag lovar det blir mycket bus, skratt och kärlek.


MYSIG FOTOPLATS

Fotograferingen sker utomhus på någon mysig plats, vald med omsorg. Jag har mina smultronställen som jag vet är perfekta för familjefotograferingar. Platserna varierar under året då ljuset skiftar mycket beroende på vilken årstid det är.

Och så ska vi fika! Och den fixar jag :) 


HEMMA HOS - NYFÖDD

Jag dokumenterar er vardag med bebis i ert hem och ni slipper stressa och kan bara njuta av stunden. Det är tryggt, lugnt, avslappnat och naturligt. Jag kommer skapa er genuina och kärleksfulla familjebilder till er att minnas för många år framåt. Kan garantera att det är helt ovärderligt!


Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

MARIA MED FAMILJ


Charlotte har blivit vår "familjefotograf" sedan några år tillbaka. Hon levererar gång på gång och vi är så tacksamma över att ha hittat henne. 
Hon kan fånga den vildaste treåring till den lilla bäbisen, i samma bild. Hon fångar syskon på ett fantastiskt sätt trots att det finns två helt olika viljor.
Hon kan få oss att känna oss bekväma trots att det värsta vi vet är att stå framför kameran. 
Charlotte möter barnen på ett fantastiskt sätt. Trots att vi kanske bara ser två barn som gör vad de själva vill skapar Charlotte de mest fantastiska bilderna. 
Vi hoppas att hon vill följa med oss i många år till. 
En bättre familjefotograf hittar ni inte.
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

ELIN MED FAMILJ


Tack för alla dessa helt fantastiska bilder, tack för att du fångade våra barn precis som de är, deras personligheter lyser igenom i varenda bild. Tack att du gjorde detta på barnens sätt. Tack att du lät dom vara som dom är och tack att du aldrig försökte ändra dem eller deras vilja. Tack för ditt tålamod och hur du ändå styrde fotograferingen dit du ville utan att vi förstod någonting. Tack för ditt varma sätt att vara och tack att du gjorde oss trygga och avslappnade på en sekund.
Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

JOSEFINE MED FAMILJ


Vi hade en jättemysig och lättsam stund tillsammans med Charlotte. Hon var fantastisk med barnen och gjorde hela fotograferingen till en rolig upplevelse för dom och för oss. Hon var både effektiv och flexibel så när barnen drog åt fel håll hakade hon på eller passade på att fota mamma och pappa. Detta gjorde att den stunden vi avsatt för fotograferingen blev väl nyttjad och barnen höll sig på humör hela tiden. Vi är jättenöjda och bilderna kommer vi ha med oss hela livet!


Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

NATALIE MED FAMILJ


Charlotte medförde ett påtagligt lugn och skapade en härlig atmosfär för oss i familjen som aldrig blivit fotograferade på detta vis tidigare. Vi var nervösa innan vi kom fram till utsedd plats då ingen av oss vuxna känt oss särskilt bekväma med att bli fotograferade av någon annan. 

Fotograferingen blev till en fantastisk upplevelse på grund av Charlotte och hennes fina personlighet och bilderna hon tog på vår familj blev fantastiskt fina. Det var en rolig upplevelse och jag skulle rekommendera andra att boka en tid med fina Charlotte för att de själva ska få uppleva detta.


Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Vi har bestämt oss! vi vill boka! Men hur gör vi nu?

Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

01. Vi ÄR REDO


Kika igenom hemsidan och all info i lugn och ro. Känner ni att jag och min bildstil passar perfekt och att ni är redo för bokning, ja men då är det dags att fylla i bokningsförfrågan längst ner på sidan :)


Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

02. BOKNING


När ni fyllt i bokningsformuläret, som ni hittar längst ner på sidan, återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på lediga tider. Efter bokning får du en faktura för bokningsavgiften. Den garanterar bokningen och är inte återbetalningsbar.


Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

03. Vi HAR BOKAT, YAY!


Efter bokning får ni tillgång till Familjeguiden som är fylld av tips & information, t.ex. hur ni kan förbereda er, men också en klädguide för hjälp med klädval till hela familjen samt mycket mer.


Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Vanliga frågor

Hur går fotograferingen till?

Jag fotograferar alltid på barnens villkor, låter de lära känna mig lite först och hänger med på deras bus. Jag skojar och busar med dem och ser till att de känner sig trygga med mig. Jag kommer vägleda er under tiden och se till att ni har en rolig och mysig stund med en massa bus och kärlek.

Räkna med att det kan bli kaos. Med barn blir det ofta kaos. Men vad gör det? Det är ju det som är så himla charmigt med barn. Och skulle det av någon anledning bli så att barnen totalvägrar och verkligen inte vill, då bokar vi om kostnadsfritt.

Jag har alltid med mig en fika, för det hör liksom till :) Då får vi en naturlig paus och vi hinner småprata lite och äta lite gofika. Lovar det blir mysigt och avslappnat. Barnen brukar älska det!

Vi känner oss obekväma framför kameran

Ni är verkligen inte ensamma om att känna så här! Jag lovar att de allra flesta känner sig obekväma och det är just för att det är lite ovant. Men jag lovar att jag kommer göra allt så ni känner er avslappnade och bara ha roligt. Jag kommer locka er till att visa äkta känslor och fånga er precis så som ni är här och nu. Inget titta stelt i kameran hos mig!

Vi kommer även pausa med lite gofika och vi stressar inte. Allt sker i barnens takt.

Dåligt väder & sjukdom

Vädret rår vi inte på, därför bokar vi alltid med ett back up datum. Så är det regn eller mörka moln ute, bokar vi om så vi kan få det där superfina ljuset. Är det kallt ute så tar jag med värmepåsar, en massa gosiga filtar och såklart varm dryck.

Om ni eller jag blir sjuka så bokar vi bara om eller använder oss av back up datumet. Vi hittar en lösning tillsammans, så oroa er inte för det.

Får vi någon mer information?

Absolut :) Efter er bokning kommer ni få tillgång till min Famijeguide som är fylld med tips och inspiration. I guiden får ni även massor av tips på vilka kläder och färger jag rekommenderar. I bokningen ingår även rådgivning och stöttning inför er fotografering och jag finns alltid bara ett mejl eller samtal bort.

Fotograferas ute året runt?

Alla årstider har sin charm. Under vår och sommar har vi mycket grönska och hösten har otroligt varma och fina färger. Och när vintern kommer med den magiska vintersolen och krispig snö, är inte det magiskt så säg!

Jag har olika platser att vara på vid de olika årstiderna och jag har mina ställen där ljuset är magiskt.

Är det kallt ute har jag alltid varm dryck med och mysiga filtar. Jag har även med värmepåsar att ha i händerna och innanför kläderna. Och vi tar många pauser för att värma oss.

Ni kommer få fler bra tips i min familjeguide hur ni bäst håller er varma vintertid.

Bilder & Betalning

När vi har bokat ett datum med en back up dag skickar jag en faktura på er fotograferingsavgift på 1500 kr (betalningsvillkor 15 dagar) för att bekräfta ert datum. Summan på 1500 kr dras sedan av på slutfakturan. Avgiften garanterar er bokning och är inte återbetalningsbar. Resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Några veckor efter fotograferingen får ni ett personligt webbgalleri med era allra bästa bilder för att göra ert urval. Bilderna har bearbetats och redigerats i min bildstil som är lite dovare, lite mörkare samt kontrastrik. De flesta bilder redigeras i färg men några bilder kommer redigeras i svartvitt.
Jag levererar aldrig eller lämnar ut RAW-filer.

Om ni önskar välja till fler bilder än de som ingår så går det jättebra.

När ni valt era bilder och eventuella tillval skickar jag er slutfaktura med betalningsvillkor 15 dagar.

Efter betald slutfaktura kan ni ladda ner era bilder via ert personliga webbgalleriet. Bilderna är högupplösta jpg för framkallning/print samt webbupplösta jpg för sociala medier. Bilderna får användas fritt för privat bruk, vilket betyder att ni får framkalla bilderna som ni önskar, samt använda på internet. Ni får inte ändra eller redigera bilderna efter leverans, det gäller även t. ex. instagramfilter.

Inom några veckor skickar jag er utvalda förstoring.

Godkänd för f-skatt.

Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

"Sometimes the smallest things take up the most room in your heart"

Winnie the pooh

Hemma hos - Nyfödd


Har ni precis fått tillökning? Åh låt mig då komma hem till er bebisbubbla och fotograferar ert lilla mirakel och er som familj. Ni slipper stressa och kan bara njuta av stunden. Fotograferingen är dokumentär och kärleksfull. Fokus är på er och er lilla bebis.


Ni behöver inte städa eller känna att ni behöver ordna något inför att jag kommer hem till er. Jag förevigar er som familj precis så som det är. Är det något som är i vägen under fotograferingen så flyttar vi på det då. 

Själva fotograferingen är väldigt dokumentär. Det betyder att jag inte poserar bebisen utan jobbar enbart med att fånga er som familj på ett helt naturligt sätt.


Jag följer era vardagsbestyr med bebisen. Vi stressar inte utan det finns tid för både mat och blöjbyte.


Om ni vill fokusera på de där små detaljerna och det genuina och äkta kring er första tid hemma på ett kärleksfullt och nära sätt, så kommer jag gärna hem och dokumenterar detta. Detta passar bäst från bebisen är cirka 1 vecka upp till 6 veckor. 

Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Nyföddfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Familjefotografering

En upplevelse att minnas med värme & kärlekFamiljeguiden fylld av tips & information 

Cirka 45 min mysig & busig fotografering  

5 st högupplösta bilder

Personligt webbgalleri för urval (cirka 30-50 bilder)

En valfri vacker fine art förstoring i storleken cirka 30x40 cm

Personlig mobilapp med era valda bilder


4.100 KR


Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

BildpaketFler bilder än de som ingår?


Önskar ni köpa fler bilder än de som ingår i ert paket? Självklart är det möjligt! Ni kan vid urvalet välja att köpa till bilder och kan då välja någon av nedanstående paket.


Lilla bus

10 st extra digitala bilder. Levereras via webbgalleriet.


1500 kr

Mellan bus

20 st extra digitala bilder. Levereras via webbgalleriet.


2500 kr

Stora bus

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30-50 st). Levereras via webbgalleriet.

En extra valfri förstoring 30×40 cm


3500 kr

Familjefotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Så, Då vill jag veta om ni

  1. Ser fram emot en busig och mysig fotografering?
  2. Gillar att fika
  3. Vill att känslan bilderna är viktigare än stela leenden och poser? 
  4. Ha en rolig och minnesvärd stund?
  5. Vill ha en utomhusfotografering på en mysig plats, gärna i solnedgången?


Svarade ni JA på någon av dessa frågor? 

Oh YAY! Då är ni en perfekt match hos mig! Fyll i formuläret nedan så bestämmer vi ett datum tillsammans. Det kommer bli så roligt, jag lovar! Jag återkommer inom 2 arbetsdagar :)

https://www.momentsforyou.se/villkor

@momentsforyou.se
Följ mig på instagram