Familjefotograf Skåne, Malmö & Piteå


Låt mig föreviga era värdefulla minnen!


Det betyder så otroligt mycket att ha bilder på sin familj.

Om inte nu så om många år framåt kommer bilderna vara otroligt värdefulla.

Bilder är något som inte går att mäta i pengar eller rikedom utan det är minnena och all den kärlek ni kommer känna när ni tittar på bilderna.


Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten
Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten

Sometimes the smallest things take up the most room in your heart

Winnie the pooh

FINA ORD


Som alltid när man utsätts för något man inte är van vid så var vi nervösa när vi anlände till fotograferingen. Efter en stund tänkte vi knappt på att Charlotte var där. Det märktes väl på barnen också som ibland kan bli lite stela inför främmande människor. Barnen tyckte det var kul och det blev naturligt. Vilket sen märkes på dom underbara bilderna.

Otroligt att hon lyckas fånga våra virvelvindar på bild. Tar vi själv en bild blir det oftast ett blurr eller något som är påväg ut ur bild. När vi tittar på bilderna är det verkligen äkta lycka, rörelse, glädje och gemenskap tillsammans som familj. Otroligt proffsigt! Dom är bara små en gång så det känns otroligt viktigt att få tänka tillbaka och minnas hur livet var, och hur dom såg ut igenom bilderna. Tusen gånger tack Charlotte!

-Zanna med familj

Familjefotograf Malmö Luleå Piteå Skåne
Familjefotograf Piteå Malmö Skåne Luleå Norrbotten
Familjefotograf Malmö Piteå Norrbotten Skåne Luleå

Kramar, bus & en massa skratt


Mitt fokus är på er alla men framför allt barnen. Jag är en lugn person, men skojar och busar med barnen för att få de att känna sig trygga och avslappnade. Jag kommer hjälpa er att slappna av och känna er bekväma. Inget stelt att titta i kameran eller konstiga poser utan jag fångar er i det naturliga med känsla. Barnen kommer få busa och leka och jag kommer vägleda er lite under tiden. Jag lovar det blir mycket bus, skratt och kärlek.

Familjefotograf Malmö Piteå Norrbotten Skåne Luleå

Mysig fotoplats mitt i naturen


Jag har mina smultronställen som är utvalda med omsorg, där jag vet att det kan bli så där magiskt och fint. När vi har bokat så kommer jag välja platsen efter årstid då ljuset skiftar mycket under året. Jag kommer välja ut den perfekta platsen just för er! 

Och så ska vi fika! Och den fixar jag :) 

Fotograferingen sker helt och hållet i barnens takt och på deras villkor.

Familjefotograf Piteå Luleå Skåne Malmö


Asså woooow!! Vilka bilder! Säger bara tusen tack.

Du har verkligen fångat ljuset och glädjen i oss. Underbart!

-Zanna


Asså woooow!! Vilka bilder! Säger bara tusen tack.

Du har verkligen fångat ljuset och glädjen i oss. Underbart!

-Zanna

Fina ord

Fina ord

Elin med familj

Elin med familj

Tack för alla dessa helt fantastiska bilder, tack för att du fångade våra barn precis som de är, deras personligheter lyser igenom i varenda bild. Tack att du gjorde detta på barnens sätt. Tack att du lät dom vara som dom är och tack att du aldrig försökte ändra dem eller deras vilja. Tack för ditt tålamod och hur du ändå styrde fotograferingen dit du ville utan att vi förstod någonting. Tack för ditt varma sätt att vara och tack att du gjorde oss trygga och avslappnade på en sekund.

Vem är jag


Hej, det är jag som är Charlotte och välkommen hit! Blir så glad att ni tittar in här! 


JAG ÄLSKAR KAFFE & CHOKLAD ALLDELES FÖR MYCKET! 


Och om jag ska beskriva mig själv så är jag en glad, väldigt positiv och lugn person som alltid försöker se saker från den ljusa sidan. Älskar vara ute i naturen och då framför allt i skogen då det ger mig otroligt mycket energi. Tycker det är jätteroligt att plocka svamp. Men att äta dem, nix det gör jag inte :) Dock är min sambo tokig i svamp och försöker lära mig alla möjliga sorter. Har faktiskt börjat snappa upp en del :)

Jag och min lilla familj bor mitt i centrala Malmö, men vi har även vårt andra hem i Piteå. Så där är vi så ofta vi bara kan. Och jag älskar att få vistas där, naturen är ju så magisk! Att jag nu både befinner mig i söder och norr är för att min älskade sambo kommer från Piteå och jag från Malmö.


Att jag valt att fotografera barn och familj är för det är något av det roligaste jag vet! Jag låter barnen vara på sitt sätt och ändrar dem inte för bildens skull. Jag fångar dom mitt i deras bus så vi får fram deras personlighet. När man låter barn få leka och busa så blir ju bilderna också magiska! Jag lovar! Oroa er inte, jag lovar att ni kommer få magiska bilder även om ni tycker allt blir kaos! 

Familjefotograf Malmö Luleå Piteå Skåne

Lite rolig fakta om mig


1.

Livrädd för hajar och alligatorer och möjligen andra vattendjur med. Badar i princip aldrig i havet och gärna inte heller i sjöar för den delen (jag vet att det är totalt ologiskt just med sjöar). Har tyvärr fått för mig att dessa djur även kan finnas i svenska vatten.... ja jag vet att det låter helknäppt!

2.

Är löjligt förtjust i serier och följer slaviskt alldeles för många av dem.  

3.

Är högkänslig = Jag är grym på känna av situationer och hitta de där små detaljerna.

4.

Kvällsmänniska och är superjobbig att få upp på morgonen, enligt min sambo då.

5.

Älskar godis och sötsaker! Gärna gammalt segt godis! Ja ni läste rätt :)

Fina ord

Fina ord

Linda med familj

Linda med familj

Charlotte är en underbar fotograf som skapar en varm och avslappnande atmosfär även för den mest
nervösa. Charlotte ger dig de bästa förutsättningarna för att få bra bilder. Kan varmt rekommendera
Charlotte till er som vill ha fina bilder samtidigt som du får en avslappnande och trevlig stund
tillsammans med henne och familjen.

Barnfotograf Malmö Piteå Skåne Luleå

Hur är jag som fotograf?

Jag gillar det enkla, det äkta och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få er att visa era känslor på ett naturligt sätt. Jag kommer göra allt jag kan för att ni ska slappna av och känna er trygga och jag kommer locka fram er personlighet på bästa sätt. Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran. Jag är där för att hjälpa er känna er bekväma och avslappnade. Och det är min stora styrka att just få er att slappna av och fånga barnen precis som dom är här och nu. Jag låter barnen vara på sitt sätt och ändrar dem inte för bildens skull. Jag fångar dom mitt i deras bus så vi får fram deras personlighet.


Och så här jobbar jag

Vi kommer vara på en mysig plats, perfekt anpassad för era barn men även för det bästa ljuset. Vi kanske är i skogen, vid någon sjö eller vid någon mysig dunge eller kanske vid en äng med ett hav av blommor. Jag kommer låta er busa, springa, dansa, kramas och bara ha en rolig stund tillsammans som familj. Är det sommar springer ni kanske barfota i gräset och vi har det mysigt och roligt tillsammans. Fotograferingen är naturlig och lättsam men framför allt avslappnad. Vi skrattar och har en mysig gofika :)

Jag kommer fånga er och barnen precis som ni är och jag tvingar aldrig fram något från barnen utan låter alltid barnen få vara sig själva. Vi kommer skapa minnen tillsammans och när ni ser tillbaka på era bilder kommer ni känna kärlek och glädje och se barnens personlighet lysa igenom varje bild. 

Bokningsförfrågan

“När ni kikat igenom min sida och känner att ni också vill ha sådana här bilder är det dags att fylla i bokningsförfrågan lite längre ner på sidan. Sedan återkommer jag med förslag på lediga datum.

Vi väljer ett datum tillsammans med ett alternativ, så vi får en fin morgon, eftermiddag eller kväll med magiskt ljus.

I samband med bokningen skickar jag även bokningsfaktura för att garantera er bokning. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar.”

01 / 04

Hur går det till

Hur går det till

Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten
Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten

Vart sker fotograferingen?

“Vi träffas på den utvalda & mysiga fotoplatsen. Mina smultronställen finns runt Malmö, Lund och Landskrona där jag vet att ljuset kan bli så där magiskt och fint. Beror lite på årstid vart platsen blir, då alla platser inte är lika fina alla årstider.

Sker fotograferingen i Piteå, så har jag mina smultronställen i utkanten av Piteå.”

01 / 03

Er fotografering

Er fotografering

Frågor & svar

Hur går fotograferingen till?

Jag fotograferar alltid på barnens villkor, låter de lära känna mig lite först och hänger med på deras bus. Jag skojar och busar med dem och ser till att de känner sig trygga med mig. Jag kommer vägleda er under tiden och se till att ni har en rolig och mysig stund med en massa bus och kärlek.

Räkna med att det kan bli kaos. Med barn blir det ofta kaos. Men vad gör det? Det är ju det som är så himla charmigt med barn. Och skulle det av någon anledning bli så att barnen totalvägrar och verkligen inte vill, då bokar vi om kostnadsfritt.

Jag har alltid med mig en fika, för det hör liksom till :) Då får vi en naturlig paus och vi hinner småprata lite och äta lite gofika. Lovar det blir mysigt och avslappnat. Barnen brukar älska det!

Får vi någon mer information?

Absolut :) Efter er bokning kommer ni få tillgång till min Famijeguide som är fylld med tips och inspiration. I guiden får ni även en liten klädguide.

Vad händer om vi eller du blir sjuka?

Om ni har oturen att bli sjuka så hittar vi en ny tid lite längre fram till er. Detsamma gäller för mig, jag fixar en ny tid till er :)

Nu under coronatider bokar vi om vid minsta förkylningssymtom och det gäller både mig och er. Vi måste vara försiktiga och rädda om varandra!

Vi känner oss obekväma framför kameran

Ni är verkligen inte ensamma om att känna så här! Jag lovar att de allra flesta känner sig obekväma och det är just för att det är lite ovant. Men jag lovar att jag kommer göra allt så ni känner er avslappnade och bara ha roligt. Jag kommer locka er till att visa äkta känslor och fånga er precis så som ni är här och nu. Inget titta stelt i kameran hos mig!

Vi kommer även pausa med lite gofika och vi stressar inte. Allt sker i barnens takt.

Ångerrätt & betalning

När ni bestämt er för att boka en tid hos mig skickar jag en bokningsfaktura på 1000 kr (betalningsvillkor 15 dagar) för att garantera ert datum. Resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar, enligt ångerrätten, och få full återbetalning. Därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.

Godkänd för F-skatt

Familjefotograf Luleå Piteå Norrbotten Skåne MalmöTack för vad du har gett oss. Någonting som inte går att mäta i pengar eller rikedom.

Vi kommer alltid komma ihåg denna dag och kärleken jag känner när jag ser dessa bilder går inte att beskriva.

-ElinTack för vad du har gett oss. Någonting som inte går att mäta i pengar eller rikedom.

Vi kommer alltid komma ihåg denna dag och kärleken jag känner när jag ser dessa bilder går inte att beskriva.

-Elin

Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten

We didn't realise we were making memories, we just knew we were having fun.

Winnie the Pooh
Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten

Värmande ord


Charlotte har blivit vår "familjefotograf" sedan några år tillbaka. Hon levererar gång på gång och vi är så tacksamma över att ha hittat henne. 
Hon kan fånga den vildaste treåring till den lilla bäbisen, i samma bild. Hon fångar syskon på ett fantastiskt sätt trots att det finns två helt olika viljor.
Hon kan få oss att känna oss bekväma trots att det värsta vi vet är att stå framför kameran. 

Charlotte möter barnen på ett fantastiskt sätt. Trots att vi kanske bara ser två barn som gör vad de själva vill skapar Charlotte de mest fantastiska bilderna. 

Vi hoppas att hon vill följa med oss i många år till. 
En bättre familjefotograf hittar ni inte. 


-Maria & Henrik

PAKETPRISER

Fjällfina

❥ 1-2 timmars fotografering
❥ Familjeguide - Tips & inspiration
❥ Webbgalleri med era bästa bilder
❥ Samtliga (cirka 40 st) hög- och webbupplösta, bearbetade digitala bilder
❥ Mobilapp med samtliga bilder
❥ 1 fine art print 30x40 cm

6500 kr

Skogsmulle

❥ 1 timmes fotografering
❥ Familjeguide - Tips & inspiration
❥ Webbgalleri med era bästa bilder och där ni i lugn och ro kan göra ert urval av era favoritbilder
❥ 5 st hög- och webbupplösta, bearbetade digitala bilder

3500 kr

Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten
Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten
Familjefotograf Malmö Skåne Piteå Luleå Norrbotten

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Vill ni få mer information?

Skicka er bokningsförfråga via formuläret här nedan så återkommer jag så snart jag kan till er ♥


Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar varje månad, så jag rekommenderar er att skicka er förfrågan så snart som möjligt ♥


Ser fram emot att höra ifrån er ♥LEDIGA TIDER JUST NU


(uppdaterad 2021-03-24)​


mars - Inga tider

april - Inga tider

maj - 1 tid


Kontaktinformationen och de personuppgifter du/ni lämnar här kommer att användas till att kontakta dig/er i det ärende du/ni skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du/ni kan när som helst begära att få dina/era personuppgifterna raderade, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.