Specialiserad gravidfotograf i Piteå, Norrbotten


Ett litet mirakel är på väg och det är en av de största händelsen i livet och en spännande tid väntar. Men det är även mycket känslor i kroppen och kanske har väntan varit lång. Men oavsett hur er känsla är nu så lovar jag att det blir ett ovärderligt minne för framtiden. Och som ni kanske förstår vill jag absolut att ni båda är med! Det ger så fina och kärleksfulla bilder där er längtan verkligen lyser igenom varenda bild.


En fotografering hos mig är avslappnad, genuin och varm men även rolig. För kul ska vi ha!

Så du kan känna dig helt trygga med mig, det lovar jag! Och kan garantera att du kommer se tillbaka på stunden med värme och kärlek. Ett ovärderligt minne! För evigt!

Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
EN GLAD & KREATIV FOTOGRAF MED FOKUS PÅ DET NATURLIGA & GENUINA

Välkomna hit

Det här är alltså jag, Charlotte, och jag har precis flyttat från Skåne till Piteå i Norrbotten. Och jag älskar det! Känns som jag hittat hem. Älskar att vara i skogen, vid sjön och havet då det ger mig massor av energi!
Jag har valt att specialisera mig som gravidfotograf och att jag brinner lite extra för just gravidfotograferingar är för att jag själv aldrig fick bilder tagna på mig och min mage. Jag har inte ens en dålig mobilbild. Därför vet jag också hur ovärderligt minne det är för all framtid.

SOPHIA & OLOF


"Charlotte har förmågan att fånga ögonblicken och magin i bilderna. Hon har som fotograf inte bara talang och känsla utan en enorm skicklighet. Hon vet exakt hur bilden ska komponeras med ljus, rörelser, sagolika gravidklänningar och en fin utomhusmiljö. Hon fångar allt i ett ögonblick med sin kamera. Det var väldigt lätt att luta sig tillbaka och bara få en fin och rolig stund tillsammans med sin respektive och kommande bebis. Vi var avslappnade och tiden flög förbi för hon så lätt plockade fram det spontana och naturliga i oss. Vi kan inte ha fått en bättre fotograf eller finare bilder. Vi är så nöjda med Charlotte och ser framemot att hon i framtiden ska fotografer vår familj och lilla flicka."

Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Avslappnat & genuint

Jag kommer göra allt för att se till att du känner dig trygg och bekväm. Jag sätter stort värde i det genuina, det enkla och det okonstlade och jag sätter stort fokus för att du ska känna dig avslappnad. Det viktiga är att du får en rolig och en minnesvärd stund.

Har du din partner med vid fotograferingen kommer jag ge er små mysiga uppgifter och ledord för att ni ska bli bekväma och avslappnade. Jag vill att ni ska se tillbaka på den här stunden med kärlek och värme.

Underbara klänningar

Jag har många fina, mjuka och helt underbara gravidklänningar för utlåning och jag tar alltid med mig fler om det behövs.

Går såklart jättebra att använda egna kläder om man önskar det. Välj då gärna enfärgade dova och naturliga färger. 

Mysig fotoplats

Jag har mina smultronställen som är utvalda med omsorg och där jag vet att ljuset är perfekt och det kan bli så där magiskt och ljuvligt. När vi har bokat så kommer jag välja plats efter årstid då ljuset skiftar mycket under året. Jag kommer välja ut den perfekta platsen just för er! 

Din partner är också välkommen att följa med


Och älskar ni att kramas, mysa, skratta, busa? Ja men då har ni hamnat rätt. För hos mig ser jag till att fånga er personlighet, er kärlek och era känslor på ett vackert och naturligt sätt som visar just ER. Kan garantera att ni kommer ha en supermysig stund tillsammans.

Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Suzana & Gabriel


Stort tack Charlotte för de helt magiska och underbara bilderna du tog på oss som kommer leva med oss som ett fint minne hela livet. Du fångade verkligen det naturliga i alla bilder och vi älskade verkligen platsen där vi fotograferades på, så himla fint. Vi är så tacksamma och nöjda och älskar varenda bild du fångat på oss. Du fick oss båda att känna oss så avslappnade framför kameran vilket gjorde hela upplevelsen så mycket roligare. 
Du är en superduktig fotograf och verkligen jättetrevlig som person. Allt kändes så himla bra, roligt och naturligt. Du är också väldigt mån om en då du hade både värmefiltar och värmedynor med dig vilket kändes så himla skönt att slippa frysa. 
Vi är verkligen jätte nöjda med dig och kommer definitivt att boka dig som fotograf i framtiden. Klänningarna jag fotades i var verkligen i min smak, jättefina.
Vi rekommenderar verkligen Charlotte till alla som letar efter en fotograf för att fånga livets stora ögonblick, vi lovar att ni inte kommer bli besvikna.
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Johanna & Kristian


"Charlotte är inte bara en fotograf, hon är en konstnär och en helt fantastiskt fin och jordnära människa. 
Från första mailkonversation till färdiga bilder har vi varit helt överväldigade över vilket proffs hon är.
Att hitta en trygghet i sin gravida kropp kan vissa dagar vara en prövning, men Charlotte fick mig att känna mig vacker, trygg och bekväm i varje fotografi som togs. 
Att min dotter på 2,5 år skulle vara med på fotograferingen var för oss väldigt viktigt. Charlotte var helt fantastisk i att göra fotograferingen helt naturlig för henne och fånga alla små fina ögonblick vi hade tillsammans med henne. Dom bilderna kommer vi för alltid vara evigt tacksam för. 
Precis så tacksam kommer vi även att vara för att vi valde just Charlotte som fotograf till vår gravidfotografering. Hon överträffade alla våra förväntningar!"
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Helena Mik


"Charlotte är en väldigt duktig fotograf som får en att känna sig väldigt bekväm framför kameran. Hon gav direkt ett väldigt professionellt och lugnt intryck och var väldigt mån om mina önskemål och att jag skulle känna mig bekväm under hela fotograferingen. Resultatet blev såklart WOW. Jag är supernöjd med bilderna och är så tacksam att hon lyckades fånga min första graviditet på det sätt som hon gjorde. Minnen för livet! Jag rekommenderar verkligen Charlotte. Ni kommer inte ångra er!"
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

FRANNIE HOUSTON


"Att vara gravid är helt fantastiskt, och att kunna ha så fina och magiska bilder kommer jag alltid vara tacksam för till Charlotte. Redan från början med ett leende i ansikte kände jag mig trygg, vi pratade om vissa saker om min graviditet som gjorde att massor av kärlekskänslor kom framåt och då fångade hon dem i ett helt magiskt sätt. Om man letar efter någon som kan fånga essensen av ”graviditets glow” då rekommenderar jag Charlotte. Plus att man ska inte tänka på klänningar, eftersom hon erbjuder riktigt fina och bekväma klänningar som betonar ens skönhet."
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

jag har bestämt mig! jag vill boka! Men hur gör jag nu?

Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

01. jag är redo


Kika igenom hemsidan och all info i lugn och ro. Känner du att jag och min bildstil passar perfekt och du är redo för bokning, ja men då är det dags att fylla i bokningsförfrågan längst ner på sidan :)

Jag rekommenderar att kontaktar mig när du är runt vecka 18-20, men gärna tidigare. Fotograferingen sker när du är i omkring vecka 25-35.

Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

02. Bokning


När du fyllt i bokningsformuläret, som ni hittar längst ner på sidan, återkommer jag inom 2 arbetsdagar med förslag på lediga tider. Efter bokning får du en faktura för bokningsavgiften. Den garanterar bokningen och är inte återbetalningsbar.

Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

03. jag har bokat, YAY!


Efter bokning får du tillgång till Gravidguiden som är fylld av tips & information. I guiden finns även en länk till galleriet som är fylld med underbara gravidklänningar och det finns också en klädguide för hjälp med klädval till hela familjen samt mycket mer.

Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Vanliga frågor

Hur går fotograferingen till?

Fotograferingen sker utomhus under cirka en timme på någon av mina favoritställen kring Piteå. Lite kortare tid under vinterhalvåret så du inte ska frysa för mycket. 

Då ljuset är viktigt för fotograferingen är 1-2 timmar före solnedgång att föredra och det är då vi får de magiska motljusbilderna med det allra mjukaste och finaste ljuset.

Jag vägleder er igenom hela fotograferingen med små mysiga uppgifter för att locka fram era känslor och er personlighet. Och vi kommer ha en härlig stund där vi har roligt och ni kan bara slappna av och vara tillsammans och njuta av varandra.

Vi tar även flera pauser och så klart lite gofika.

Är det kallt ute har jag alltid varm dryck med och mysiga filtar att värma sig med. Jag har även med värmepåsar att ha i händerna och innanför kläderna. 

Får min partner och barn vara med?

För mig är det självklart att båda ska vara med. Det ger otroligt fina och kärleksfulla bilder men även lite busiga bilder som jag älskar. Jag kan lova att er längtan kommer synas på varje bild.
Jag dokumenterar er som ni är här och nu och med all den kärlek ni känner för varandra och till er kommande lilla bebis.

Har ni barn är de också välkomna och jag ser även det som en självklarhet att de ska vara närvarande, det är ju deras lilla syskon.

Det kommer även finnas utrymme för bilder bara på dig som gravid om du/ni önskar det.

Dåligt väder & sjukdom

Vädret rår vi inte på, därför bokar vi alltid med ett back up datum. Så är det regn eller mörka moln ute, bokar vi om så vi kan få det där superfina ljuset. Är det kallt ute så tar jag med värmepåsar, en massa gosiga filtar och såklart varm dryck.

Om ni eller jag blir sjuka så bokar vi bara om eller använder oss av back up datumet. Vi hittar en lösning tillsammans, så oroa er inte för det.

Om bebis kommer tidigare och vi inte hinner med er bokade fotografering, kan ni använda den betalda bokningsavgiften till en familjefotografering eller fotografering av nyfödd hemma hos er.

Vi känner oss obekväma framför kameran

Ni är absolut inte ensamma om att känna så här. Faktum är att de allra flesta känner sig obekväma och det är just för att det är lite ovant. Men jag lovar att jag kommer göra allt så ni ska känna er trygga och avslappnade och jag fotograferar bara i naturliga poser. Och jag kommer locka fram era känslor och fånga er precis så som ni är här och nu.

Jag guidar er igenom hela fotograferingen och ger er små mysiga och roliga uppgifter för att locka fram det genuina och äkta så att vi får de där magiska bilderna.

Vi tar så många pauser som behövs och vi stressar inte och tar det mer än tiden vi avsatt så gör det absolut ingenting.

Fotograferas ute året runt?

Självklart går det jättebra att fotografera året om! Alla årstider har sin charm. Under vår och sommar har vi mycket grönska och hösten har otroligt varma och fina färger. Och när vintern kommer med den magiska vintersolen och krispig snö, är inte det magiskt så säg!

Jag har olika platser att vara på vid de olika årstiderna. Så även om det ser grått och trist ut utomhus så har jag mina ställen där ljuset är fint och platsen gör att man inte ser det där grå och tråkiga.

Är det kallt ute har jag alltid varm dryck med och mysiga filtar att värma sig i. Jag har även med flera värmepåsar att ha i händerna och innanför kläderna. Och det blir många pauser för att värma oss.

Du kommer få fler bra tips i min gravidguide hur du bäst håller dig varm vintertid.

Bilder & Betalning

När vi har bokat ett datum med en back up dag skickar jag en faktura på er fotograferingsavgift på 1500 kr (betalningsvillkor 15 dagar) för att bekräfta ert datum. Summan på 1500 kr dras sedan av på slutfakturan. Avgiften garanterar din bokning och är inte återbetalningsbar. Resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Cirka 3 veckor efter fotograferingen får du ett personligt webbgalleri med dina allra bästa bilder för att göra ert urval. Bilderna har bearbetats och redigerats i min bildstil som är lite dovare, lite mörkare samt kontrastrik.
De flesta bilder redigeras i färg men några bilder kommer redigeras i svartvitt.
Jag levererar aldrig eller lämnar ut RAW-filer.

Om du önskar välja till fler bilder än de som ingår så går det jättebra.

När du valt dina bilder och eventuella tillval skickar jag din slutfaktura med betalningsvillkor 15 dagar.

Efter betald slutfaktura kan du ladda ner dina bilder via ditt personliga webbgalleriet. Bilderna är högupplösta jpg för framkallning/print samt webbupplösta jpg för sociala medier. Bilderna får användas fritt för privat bruk, vilket betyder att ni får framkalla bilderna som ni önskar, samt använda på internet. Ni får inte ändra eller redigera bilderna efter leverans, det gäller även t. ex. instagramfilter.

Inom några veckor skickar jag din utvalda förstoring.

Godkänd för f-skatt.

Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Elin & Joakim


"Charlotte du är fantastisk! Efter en mysig fotografering fick vi idag ta del av bilderna. Vilka fantastiska bilder du tagit. Du har verkligen fångat ögonblicken med sån känsla. Ljuset, värmen och kärleken som syns i bilderna. Vi kan inte sluta titta på dem. Jag tror inte du förstår vår tacksamhet. Så glada att du tog dig tid att fotografera vår graviditet och lite smågalna familj. Tack! Du är en så duktig fotograf och vi kommer vara evigt tacksam för dessa bilder och minnen."
Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Sara & Marcus


"Tack vare Charlottes genuina sätt och härliga humor fick hon mig (och oss) att slappna av och det kändes som vi känt varandra länge. Hon hade så fin kontakt med vår son.
Bilderna blev helt magiska! Även om jag sett att hennes bilder var superfina så tror man liksom inte själv att man ska bli så där fin på bild, men det blir man. 
Så tacksam för att ha dessa bilder som minnen för livet."
Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Nadine & Martin


Har så svårt att uttrycka med ord över hur glad jag är över att jag valde Charlotte som fotograf. Hon utstrålar trygghet och glädje under fotograferingen vilket gjorde att både jag och min familj kunde känna oss bekväma och ha en kul stund. Bilderna som levererades var så fantastiskt fina! Är så otroligt nöjd med allt och kan inget annat än att rekommendera Charlotte som fotograf.

Gravidfotografering

En upplevelse att minnas med värme & kärlek


Min Gravidguide - fylld av tips & inspiration

Cirka 1 h avslappnad & mysig fotografering

Lån av 2 underbara klänningar 

Personligt webbgalleri för urval (cirka 30-50 bilder)

5 st högupplösta bilder

En valfri vacker fine art förstoring i storleken cirka 30x40 cm

Personlig mobilapp med era valda bilder


4.900 kr
Gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

BildpaketFler bilder än de som ingår?


Om ni vill köpa till fler bilder än de som ingår i ert paket, så kan ni välja någon av nedanstående paket.

Lilla

10 st extra digitala bilder. Levereras via webbgalleriet.


1500 kr

Mellan

20 st extra digitala bilder. Levereras via webbgalleriet.


2500 kr

Stora

Samtliga digitala bilder i urvalet (ca 30-50 st). Levereras via webbgalleriet.

En extra valfri förstoring i storlek 30×40 cm


3500 kr

Gravidfotograf fotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Så, Då vill jag veta om du

  1. Ser fram emot en avslappnad och mysig fotografering?
  2. Gillar att fika
  3. Vill att känslan bilderna är viktigare än stela leenden och poser och att varje hårslinga ligger rätt? 
  4. Ha en rolig och minnesvärd stund?
  5. Vill ha en utomhusfotografering på en magisk plats, gärna i solnedgången?


Svarade du JA på någon av dessa frågor? 

Oh YAY! Då är du en perfekt match hos mig! Fyll i formuläret nedan så bestämmer vi ett datum tillsammans. Det kommer bli så roligt, jag lovar! Jag återkommer inom 2 arbetsdagar :)

Skriv gärna hur många barn samt ålder eller om ni har husdjur som ni önskar ha med på fotograferingen.

https://www.momentsforyou.se/villkor

@momentsforyou.se
Följ mig på instagram