Specialiserad gravidfotograf i Malmö, Skåne och Piteå

Stort grattis till din graviditet!

Att bli gravid är en av de största händelserna i livet och en spännande tid väntar dig framöver. Så låt mig skapa ett värdefullt minne av din graviditet. En stund då du får vara helt i nuet med fullt fokus på dig.

En graviditet är inte en självklarhet och det är inte alltid en dans på rosor och kanske drar du dig för att boka en gravidfotografering. Men oavsett hur du känner dig så lovar jag dig att du inte kommer att ångra dig. 

Jag vill visa din styrka, hur vacker du är och jag kommer göra allt för att du ska känna dig avslappnad och bekväm. Jag vill att du ska se tillbaka på den här stunden med värme och kärlek och det blir ett ovärderligt minne för framtiden.


Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö

Fina ord


Stort tack Charlotte för de helt magiska och underbara bilderna du tog på oss som kommer leva med oss som ett fint minne hela livet. 
Du fångade verkligen det naturliga i alla bilder och vi älskade verkligen platsen där vi fotograferades på, så himla fint. 
Vi är så tacksamma och nöjda och älskar varenda bild du fångat på oss. 
Du fick oss båda att känna oss så avslappnade framför kameran vilket gjorde hela upplevelsen så mycket roligare. 
Du är en superduktig fotograf och verkligen jättetrevlig som person. Allt kändes så himla bra, roligt och naturligt. Du är också väldigt mån om en då du hade både värmefiltar och värmedynor med dig vilket kändes så himla skönt att slippa frysa. 
Vi är verkligen jätte nöjda med dig och kommer definitivt att boka dig som fotograf i framtiden. 
Klänningarna jag fotades i var verkligen i min smak, jättefina.
Vi rekommenderar verkligen Charlotte till alla som letar efter en fotograf för att fånga livets stora ögonblick, vi lovar att ni inte kommer bli besvikna.


-Suzana & Gabriel

Gravidfotografering Malmö Skåne Norrbotten Luleå Piteå
Gravidfotografering Malmö Skåne Norrbotten Luleå Piteå

Avslappnat & naturligt

Mitt fokus är på dig och jag kommer hjälpa dig att slappna av och känna dig bekväm. Inga stela poser utan jag fångar det naturliga med känsla. Framför allt ska du känna att vi har en rolig och härlig stund. Vi tar även en liten fika och den fixar jag. Fotograferingen sker helt och hållet i din takt och du får vila så mycket du behöver. 

Gravidfotografering Malmö Skåne Norrbotten Luleå Piteå

Vackra klänningar

När du bokar din fotografering hos mig får du tillgång till mina vackra gravidklänningar. Du får välja tre klänningar som du får låna. Vid bokning för du tillgång till ett galleri med mina klänningar. Vill du hellre ha dina egna kläder så går det självklart också bra. Välj då gärna enfärgade ljusa eller dova, naturliga färger. 

Gravidfotograf Skåne Piteå Malmö Lund Norrbotten

Mysig fotoplats

Jag har mina smultronställen som är utvalda med omsorg, där jag vet att det kan bli så där magiskt och fint. När vi har bokat så kommer jag välja platsen efter årstid då ljuset skiftar mycket under året. Jag kommer välja ut den perfekta platsen just för dig! 

Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö

Vacker blomsterkrans

Då jag älskar blommor ingår det alltid en vacker blomsterkrans i mitt paket. Kransen tillverkar jag själv och jag utgår i färger så de ska passa med de klänningar du valt till fotograferingen. Jag lovar att det kommer göra så mycket med vackra, levande blommor i form av en krans till din fotografering.

Fina ord

Att vara gravid är helt fantastiskt, och att kunna ha så fina och magiska bilder kommer jag alltid vara tacksam för till Charlotte. Redan från början med ett leende i ansikte kände jag mig trygg, vi pratade om vissa saker om min graviditet som gjorde att massor av kärlekskänslor kom framåt och då fångade hon dem i ett helt magiskt sätt. Om man letar efter någon som kan fånga essensen av ”graviditets glow” då rekommenderar jag Charlotte. Plus att man ska inte tänka på klänningar, eftersom hon erbjuder riktigt fina och bekväma klänningar som betonar ens skönhet.

-Frannie

Gravidfotograf Skåne Piteå Malmö Lund Norrbotten

Vem är jag

Jag heter Charlotte och är specialiserad på gravidfotografering och jag älskar det! Det är det bästa jag vet. Jag älskar att få ta hand om just dig och få dig att känna dig avslappnad, stark och ge dig bilder som blir ett ovärderligt minne för framtiden. Att jag brinner extra för detta bottnar i att jag själv aldrig fick bilder tagna på mig och min mage, inte vid någon av mina graviditeter. Jag har inte ens en dålig mobilbild. Därför vet jag hur ovärderligt minne detta är, både för dig och din familj för all framtid. 

Och om jag ska beskriva mig själv så är jag en glad, väldigt positiv och lugn person som alltid försöker se saker från den ljusa sidan. Älskar vara ute i naturen och då framför allt i skogen då det ger mig otroligt mycket energi.

Jag bor i Malmö, men har även mitt andra hem i Piteå och där är jag så ofta jag bara kan. Älskar naturen och miljön i Norrbotten, men framför allt de vita vintrarna. Och varför jag är så mycket i Piteå är för min sambo kommer därifrån, så vi har hela hans familj och några av våra vänner där. 

Som den person jag är tycker jag bäst om att fotografera ute, gärna i någon mysig skog eller vid en sjö i det fina kvällsljuset. Jag gillar det enkla, det äkta och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få dig att visa dina äkta känslor på ett naturligt och avslappnat sätt.

Att få träffa nya människor och få fånga det växande liv som finns där inne är för mig magiskt att få uppleva och få vara en del av.

Gravidfotograf Norrbotten Luleå Piteå Skåne Malmö

Hur är jag som fotograf

Jag gillar det enkla, det äkta och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få dig att visa dina känslor på ett naturligt sätt. Jag kommer göra allt jag kan för att du ska slappna av och känna dig trygg och jag kommer locka fram din personlighet på bästa sätt. Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran. Jag hjälper dig med små uppgifter och ledord för att du ska känna dig bekväm och avslappnad. Vi ska ha en mysig och rolig stund tillsammans och jag vill att du ska se tillbaka på den här stunden med kärlek och glädje. Jag vill skapa dig de vackraste minnena.   

Och så här jobbar jag

Vi är i skogen, vid någon sjö eller vid någon mysig dunge eller kanske vid en äng med ett hav av blommor, men platsen vi är på har jag valt ut med stor omsorg. Jag har mina smultronställen. Vi har en magisk solnedgång och ljuset är fantastiskt. Kanske är du barfota i en vacker klänning med en underbar blomsterkrans i håret. Och hela fotograferingen är naturlig, lättsam och oposerad men framför allt avslappnad. Vi pausar, skrattar och fikar och har en mysig stund tillsammans. Har du din partner med så får ni kramas och pussas och bara vara nära varandra, det blir en kärleksfotografering med det lilla livet som växer där inne i din mage. Jag guidar och ger små enkla direktiv och uppgifter som jag lovar kommer kännas naturliga och avslappnade. Jag lovar att ta hand om dig, skämma bort dig och hjälpa dig att känna dig bekväm. Du kommer känna att du har en avslappnad och naturlig fotografering med en fin upplevelse. Vi skapar minnen tillsammans och när du tittar tillbaka på bilderna om många år framåt i tiden, så kommer du påminnas om vilken stark och vacker kvinna du är. 

Så, passar du in för en fotografering hos mig?

  1. Du ser fram emot en avslappnad och mysig fotografering?
  2. Gillar att fika? 
  3. Du vill att känslan bilderna är viktigare än stela leenden och stela poser? 
  4. Ha en rolig och härligt stund och vilja bli bortskämd för en timme eller två?
  5. Du vill ha en utomhusfotografering på en magisk plats, gärna i solnedgången?

Svarade du JA på någon av dessa frågor? 

Oh yay! Då är du perfekt för en gravidfotografering hos mig! Skicka mig en bokningsförfrågan så bestämmer vi ett datum tillsammans.

Gravidfotograf Norrbotten Luleå Piteå Boden

Helena

“Charlotte är en väldigt duktig fotograf som får en att känna sig väldigt bekväm framför kameran. Hon gav direkt ett väldigt professionellt och lugnt intryck och var väldigt mån om mina önskemål och att jag skulle känna mig bekväm under hela fotograferingen. Resultatet blev såklart WOW. Jag är supernöjd med bilderna och är så tacksam att hon lyckades fånga min första graviditet på det sätt som hon gjorde. Minnen för livet! Jag rekommenderar verkligen Charlotte. Ni kommer inte ångra er!”

Fina ord

Fina ord

Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö

Sanna

“Charlotte är en fotograf jag verkligen rekommenderar! Väldigt trevlig, duktig och väldigt nöjd med hur jag blev behandlad under fotograferingen. Jag blev såklart väldigt nöjd med alla bilder! Man känner sig verkligen speciell och tycker att är man gravid så ska man verkligen boka tid hos Charlotte! Jag kommer även vilja ta mina familjefoton hos Charlotte när det är dags!”

01 / 03

Några vänliga ord...

Några vänliga ord...

Hur går det till

Hur går det till

Bokning

För att garantera en fotografering är det bra om du kontaktar mig när du är runt vecka 20, men gärna tidigare.

Jag brukar rekommendera att vi fotograferar när du är i vecka 25-35, du väljer tid beroende på hur du mår och vilken vecka som passar dig bäst.

Vi väljer ett datum tillsammans med ett alternativ, så vi får en fin eftermiddag eller kväll med magiskt ljus.

För bokningsförfrågan fyller du i formuläret längre ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt med förslag på lediga datum.

01 / 03

Värmande ord


Charlotte har förmågan att fånga ögonblicken och magin i bilderna. Hon har som fotograf inte bara talang och känsla utan en enorm skicklighet. Hon vet exakt hur bilden ska komponeras med ljus, rörelser, sagolika gravidklänningar och en fin utomhusmiljö. Hon fångar allt i ett ögonblick med sin kamera. Det var väldigt lätt att luta sig tillbaka och bara få en fin och rolig stund tillsammans med sin respektive och kommande bebis. Vi var avslappnade och tiden flög förbi för hon så lätt plockade fram det spontana och naturliga i oss. Vi kan inte ha fått en bättre fotograf eller finare bilder. Vi är så nöjda med Charlotte och ser framemot att hon i framtiden ska fotografer vår familj och lilla flicka. 


-Sophia & Olof

Gravidfotograf Skåne Malmö Piteå Luleå Norrbotten Lund

Din fotografering

Din fotografering

Vart sker fotograferingen?

Jag utgår från Malmö, men jag har mina smultronställen runt Malmö, Lund och Landskrona där ljuset kan bli så där magiskt och fint. Beror lite på årstid vart platsen blir, då alla platser inte är lika fina alla årstider.

Sker fotograferingen i Piteå, så har jag mina smultronställen i utkanten av Piteå.

Alla platser ligger nära en parkeringsplats, så att du ska slippa behöva gå för långt.

01 / 03

Frågor & Svar

Hur går fotograferingen till?

Fotograferingen kommer att ske utomhus under cirka 1-2 timmar på utvald plats. Lite kortare tid under vinterhalvåret så du inte ska frysa för mycket. 

Då ljuset är viktigt för fotograferingen är 1-2 timmar före solnedgång att föredra och det är då vi får de magiska motljusbilderna med det allra mjukaste och finaste ljuset.

Jag guidar och hjälper dig igenom hela fotograferingen så du känner dig avslappnad och bekväm. Det blir inga stela poser eller leenden, utan vi kommer ha en härlig stund där vi har roligt tillsammans och du kan slappna av.

Vi tar även så många pauser du känner att du behöver och så klart lite fika.

Är det kallt ute har jag alltid varm dryck med mig och mysiga filtar att värma sig i. Ta även med dig en varm och gosig jacka att använda i pauserna. Jag tar även med mig värmepåsar att ha i händerna, i skorna och innanför kläderna. 

Fotograferas ute året runt?

Självklart går det jättebra att fotografera året om! Alla årstider har sin charm.

Under vår och sommar har vi mycket grönska och hösten har otroligt varma och fina färger.

Jag har olika platser att vara på vid de olika årstiderna. Så även om det ser grått och trist ut utomhus så har jag mina ställen där ljuset är fint och platsen gör att man inte ser det där gråa och tråkiga.

På vintern så kan man ju alltid hoppas på lite snö i Skåne, men annars blir det minst lika vackert en härligt frostig och krispig morgon eller kväll när solen tittar fram.
Fotograferas du i Piteå lär vi få snö så det räcker och då väljer vi en eftermiddag när solen håller på att gå ner, det blir otroligt vackert. 

Vintertid har jag alltid med mig värmepåsar som du kan ha innanför kläderna, i skorna och i händerna. Jag tar med gosiga varma filtar, men det är bra om du även tar med dig en varm och mysig jacka att värma dig med när du fryser. Och vi pausar precis när du vill. Vi värmer oss med god varm dricka och lite fika i pauserna, och det bjuder jag på. Det är bra om du har på dig varma och rejäla skor samt lite tjockare tights, vilka går jättebra att ha under klänningarna.

Du kommer få mer tips i Gravidguiden som du får tillgång till när du bokat din tid. 

Får min partner och barn vara med?

Självklart! Jätteroligt att du vill kombinera bilderna med din partner och/eller barn. Jag kommer fånga er som ni är här och nu och med all er kärlek till er kommande lilla bebis.

Däremot kommer mitt fokus ligga lite extra på dig då stunden främst är din.

Om din partner och/eller barn följer med kommer jag mot slutet av fotograferingen fotografera bara dig och magen då jag vill visa vilken stark och vacker kvinna du är.

Jag känner mig obekväm framför kameran

Du är absolut inte ensam om att känna så här! Faktum är att de allra flesta känner sig obekväma och det är just för att det är lite ovant. Men jag lovar att jag kommer göra allt så du ska känna dig trygg och avslappnad och jag fotograferar bara i naturliga poser. Och jag kommer locka fram dina äkta känslor och fånga dig precis så som du är här och nu.

Jag guidar dig igenom hela fotograferingen och kommer ge dig lätta instruktioner så du känner dig bekväm och så att vi får de där magiska bilderna. Vi ska ha en härlig och rolig stund och vi gör allt i din takt.

Du får vila och ta så många pauser du vill. Vi stressar absolut inte och tar det mer än tiden vi avsatt så gör det absolut ingenting.

Får jag någon mer information?

Du kommer efter bekräftad bokning att få en Gravidguide fylld med tips & information.
Du har även fri support med råd och peppning via mejl eller telefon.

Betalning

När vi har bokat ett datum skickar jag en bokningsfaktura på 1.000 kr (betalningsvillkor 15 dagar) för att garantera ditt datum.
Resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Godkänd för f-skatt.

Carolina

“Charlotte är en helt fantastisk fotograf, som får bilderna att bli helt magiskt vackra. Hon överträffade alla mina förväntningar. Hon fick mig att känna mig trygg och säker, hon vägledde mig genom hela fotograferingen. Hon har massa vackra klänningar att välja mellan, så man slipper köpa egna för en fotografering. Vill du föreviga din graviditet och samtidigt ha en mysig stund kan jag verkligen rekommendera Charlotte”

Fina ord

Fina ord

Gravidfotografering Malmö Skåne Norrbotten Luleå Piteå

Fina ord


Charlotte är en superduktig fotograf samtidigt som hon är en trevlig, glad och omtänksam person som gör allt för att se till att dina bilder blir magiska. Hon fick mig att le och känna mig bekväm under hela fotograferingen. Allt kändes naturligt och mysigt. Bilderna hon tog på mig och magen var enastående och kommer förbli fina minnen hela livet. Hon lyckades överträffa alla mina förväntningar och är någon som jag alltid kommer välja som min fotograf i framtiden. Jag fick dessutom låna hennes fina gravidklänningar och inte behöva stressa över den biten inför fotograferingen. Jag rekommenderar verkligen Charlotte till alla er som vill ha supervackra bilder samtidigt som ni har en trevlig och glad stund tillsammans.  


-Edolinda

Gravidfotograf Malmö Lund Luleå Piteå Skåne
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö

Nyponros

Allt detta ingår i ditt paket

❥ Råd och peppning via mejl eller telefon
❥ 1-2 timmars fotografering
❥ Väl utvald plats från en av mina favoritställen
❥ Gravidguide - fylld med tips & information inför din fotografering
❥ Lån av 3 valfria klänningar
❥ Vacker blomsterkrans
❥ Gofika
❥ Personligt webbgalleri med dina bästa bilder
❥ 10 st högupplösta & webbanpassade bearbetade digitala bilder med fri användning
❥ Mobilapp med dina valda bilder
❥ Fine art print i storlek 30x40 cm
❥ Fri ombokning
❥ Resa ingår inom Skåne o Piteå

4.900 KR

Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö
Gravidfotograf Norrbotten Piteå Luleå Skåne Malmö

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar varje månad, så jag rekommenderar dig att skicka din förfrågan så snart som möjligt. Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

Ser fram emot att höra ifrån dig!


LEDIGA TIDER JUST NU

(uppdaterad 2021-07-05)​

juli - Inga tider

augusti - Inga tider

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas till att kontakta dig i det ärende du skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du kan när som helst begära att få dina personuppgifterna raderade.