HÖSTMINIS


Har ni också skjutit upp familjebilderna under pandemin? Ta chansen till en mysig stund i härlig skogs- & strandmiljö


En minifotografering är perfekt för er som vill ha foton på er som familj.

Fotograferingen är endast 20 minuter lång och utan pauser.


Jag kommer endast erbjuda ett begränsat antal tider, så om ni inte vill missa er chans boka redan nu!


Och jag kan lova att vi ska ha en mysig och rolig stund tillsammans och barnen hinner inte bli uttråkade! 


Fotograferingen sker i Gläntan, Piteå. Och det enda ni behöver göra är att dyka upp och ha roligt! 

Resten sköter jag! Bokningen är öppen t o m 20 september

Vad betyder höstminis?


Det är en mini sesssion och innebär att det är en kortare fotografering och mindre omfattande. Det blir färre bilder att välja bland (cirka 15 bilder). Själva fotograferingen är på en förutbestämdplats och den här gången har jag valt mysiga Gläntan i Piteå. Det är en fantastiskt mysig plats och passar perfekt för barnen att vara där. Blir både lite strand- och skogskänsla.


Fotograferingen varar i 20 minuter och under den tiden fotograferar jag er som familj på ett avslappnat, genuint och kärleksfullt sätt. Jag kan lova att det blir kul!


Inom en vecka efter fotograferingen kommer ni få ett personligt onlinegalleri där ni har möjlighet att välja ut era 3 favoriter. Ni har även möjlighet att köpa till fler bilder. Då den här fotograferingen är mindre omfattande kan jag erbjuda ett lägre pris och det är verkligen roligt!

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Fina ord

Fina ord

Nadine med familj

Nadine med familj

Har så svårt att uttrycka med ord över hur glad jag är över att jag valde Charlotte som fotograf. Hon utstrålar trygghet och glädje under fotograferingen vilket gjorde att både jag och min familj kunde känna oss bekväma och ha en kul stund. Bilderna som levererades var så fantastiskt fina! Är så otroligt nöjd med allt och kan inget annat än att rekommendera Charlotte som fotograf.

01 / 02
01 / 02

Vem är jag

Hej, det är jag som är Charlotte och välkommen hit! Blir så glad att ni tittar in här! 


Jag älskar kaffe! Och har sista tiden snöat in helt på iskaffe! Så himla gott! Men nu med hösten dricker jag gärna varm choklad och det är något jag alltid tar med mig på fotograferingar under höst och vinter. Det är ju så mysigt att få fika tillsammans med er föräldrar och barn. Det blir alltid så himla mysigt och trevligt!


Så om jag ska beskriva mig själv så är jag en glad, väldigt positiv och lugn person som alltid försöker se saker från den ljusa sidan. Älskar vara ute i naturen och då framför allt i skogen då det ger mig otroligt mycket energi.

Jag är nyinflyttat till Piteå och kommer egentligen från Malmö. Det är min sambo som är född och uppvuxen här i Piteå. Och jag älskar verkligen att bo här! Miljön passar mig perfekt och jag längtar redan efter en härligt kall och krispig vinter.


Att jag valt att fotografera barn och familj är för det är något av det roligaste jag vet! Jag låter barnen vara på sitt sätt och ändrar dem inte för bildens skull. Jag fångar dom mitt i deras bus så vi får fram deras personlighet. När man låter barn få leka och busa så blir ju bilderna också magiska! Jag lovar! Oroa er inte, jag lovar att ni kommer få magiska bilder även om ni tycker allt blir kaos! 


Hur är jag som fotograf?

Jag älskar det genuina, det enkla och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få er att visa era känslor på ett naturligt sätt. Jag kommer göra allt jag kan för att ni ska slappna av och känna er trygga och jag kommer locka fram er personlighet på bästa sätt. Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran. Jag ger er små uppgifter och ledord för att ni ska bli bekväma och avslappnade. Men framför allt ska vi ha en mysig och rolig stund tillsammans. Jag vill att ni ska se tillbaka på den här stunden med kärlek och värme. Jag vill skapa er värdefulla minnen för framtiden.

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur
Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

We didn't realise we were making memories, we just knew we were having fun.

Winnie the Pooh

Värmande ord


Som alltid när man utsätts för något man inte är van vid så var vi nervösa när vi anlände till fotograferingen. Efter en stund tänkte vi knappt på att Charlotte var där. Det märktes väl på barnen också som ibland kan bli lite stela inför främmande människor. Barnen tyckte det var kul och det blev naturligt. Vilket sen märkes på dom underbara bilderna.

Otroligt att hon lyckas fånga våra virvelvindar på bild. Tar vi själv en bild blir det oftast ett blurr eller något som är påväg ut ur bild. När vi tittar på bilderna är det verkligen äkta lycka, rörelse, glädje och gemenskap tillsammans som familj. Otroligt proffsigt! Dom är bara små en gång så det känns otroligt viktigt att få tänka tillbaka och minnas hur livet var, och hur dom såg ut igenom bilderna. Tusen gånger tack Charlotte!

-Zanna med familj

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Vi har bestämt oss! Vi vill boka! Men hur går det till?

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

1. Bokning


För bokningsförfrågan fyll i formuläret längre ner på sidan eller klicka här för komma dit direkt. Jag erbjuder endast fem tider så därför är det först till kvarn som gäller!


Efter bekräftad bokning får ni tillgång till min familjeguide för mer info samt klädtips.

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

2. Fotografering


Vi möts upp vid parkeringen på Gläntan och går tillsammans till platsen för fotograferingen. Sen följer 20 min av bus, mys och kärlek.

Det kommer bli så skoj! Jag lovar!

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

3. Bilder


Efter några dagar, när jag är klar med redigeringen av era bilder, får ni en länk till ert privata onlinegalleri där ni får uppleva era bilder på bästa sätt. Ni väljer ut era 3 favoriter, men har även möjlighet att välja till fler bilder.

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

4. Leverans


När ni valt era bilder och betalt er slutfaktura får ni en länk via mejl för att ladda ner era fina bilder. Era vackra minnen för alltid.

Glöm inte att spara bilderna på säkert ställe, gärna på två olika hårddiskar för att vara på säkra sidan.

BRA ATT TÄNKA PÅ

Bra att veta

Bokning gäller för familj upp till 5 personer. Kom gärna 5 minuter innan bokad tid, vid försening kan jag ej erbjuda någon ersättningstid. Kommer ni för sent dras den tiden av på er bokade tid. Vi tar inga pauser och det är viktigt att ni håller era tider.

Bilder levereras efter betald faktura.

Vad händer om vi blir sjuka

Då bokar vi om fotograferingen till ett annat datum. Detsamma gäller vid mycket dåligt väder.

Vad ska vi ha på oss?

Ja, jag vet! Det kan upplevas lite svårt att veta hur man ska klä sig inför en familjefotografering. Så här får ni lite tips vad ni kan tänka på:

1. Stickat på hösten är ett måste! Och ha på er kläder ni är varma i, men viktigast av allt är kläder ni är bekväma i. Är det kallt så kör lager på lager istället för jacka.
2. Tänk färgskala snarare än "alla" ska ha samma färg.
3. Sista tipset. Klädvalet som ni gör, kan ni tänka er se det som en stor tavla på väggen?

För mer tips läs gärna igenom guiden som ni får vid bokning om vad jag rekommenderar för kläder.

Hur betalar vi

När ni fått en bekräftad tid hos mig skickar jag en bokningsfaktura på 500 kr (ej återbetalningsbar), betalningsvillkor 7 dagar. Summan på 500 kr dras av på slutfakturan.

Godkänd för F-skatt

Lifestyle familjefotograf fotograf gravidfotograf Piteå Luleå Boden Skellefteå Norrbotten Umeå Arvidsjaur

Det här ingår när du bokar

Höstminis

❥ 20 minuters fotografering
❥ 3 högupplösta, redigerade bilder
❥ Min guide med tips & info om fotograferingen samt klädtips
❥ Personligt webgalleri för urval med cirka 15 bilder att välja mellan
❥ Möjlighet att köpa till fler bilder om ni önskar

1900 kr

Extra tillval

Extra bilder - 400 kr/st

Lilla bildpaketet - 1200 kr: 5 bilder (utöver de 3 bilder som ingår)

Stora bildpaketet - 1800 kr: Alla bildfiler (cirka 15 st). Fin present som skickas hem till er.

Pris från 400 kr

HÖSTMINI I MYSIG STRAND- & SKOGSMILJÖ


SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN här nedan.
Obs! Jag erbjuder endast 5 tider!


Jag ser fram emot att få träffa er och skapa underbara bilder tillsammans. Det här kommer bli superkul, jag lovar!

Kontaktinformationen och de personuppgifter du/ni lämnar här kommer att användas till att kontakta dig/er i det ärende du/ni skrivit till mig om. Jag kommer inte lämna ut informationen till tredje part eller använda e-postadressen för reklamutskick. Du/ni kan när som helst begära att få dina/era personuppgifterna raderade, utöver de uppgifter jag måste spara enligt bokföringslagen.

Gläntan piteå