Vem är jag

Hej, det är jag som är Charlotte och välkommen hit! Blir så glad att ni tittar in här! 

Jag bor i Piteå tillsammans med min sambo och vår lilla kattsphynx Maya. Vi är nyinflyttade till Norrbotten och jag älskar naturen och miljön, men framför allt de vita vintrarna. Att vi valt att flytta från Malmö till Piteå är för att min sambo kommer därifrån och vi har hela hans familj och många av våra vänner här. 

Är ju ingen storstadstjej, utan trivs som bäst ute i naturen och gärna i skogen men även vid havet. Finns ju inget bättre än att höra havets vågor, det får mig verkligen att må bra och rensa tankarna och det har hjälpt mig otaliga gånger! Förutom att vara ute i skogen trivs jag att umgås med mina vänner och familj. Men tycker det är lika mysigt att bara få vara hemma och sitta uppkrupen i soffan och se en serie och äta glass. 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad, väldigt positiv och lugn person som alltid försöker se saker från den ljusa sidan. Jag vill alltid ha koll på läget, men har också väldigt nära till mina känslor. Jag behöver stillsamhet för att kunna reflektera över allt som händer omkring mig och jag har också under många år kämpat med dålig självkänsla. Och därför är det extra viktigt för mig att få tillbringa så mycket tid som möjligt ute i naturen, för där finns det inga krav utan där får jag massor av ny energi och drivkraft. 

Som den person jag är tycker jag bäst om att fotografera ute, gärna i någon mysig skog eller vid en sjö i det fina kvällsljuset. Jag gillar det enkla, det äkta och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få dig att visa dina äkta känslor på ett naturligt och avslappnat sätt.

Hur är jag som fotograf?

Som fotograf älskar jag fånga er precis som ni är med mycket känsla, närhet och värme. Jag kommer göra allt jag kan för att ni ska slappna av och känna er trygga och jag kommer locka fram er personlighet på bästa sätt. Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran hos mig. Jag kommer hjälpa er med små uppgifter och ledord för att ni ska känna dig bekväma. Jag dokumenterar era små och unika ögonblick och när ni ser tillbaka på era bilder vill jag att ni ska beröras och minnas stunden med kärlek och värme. Jag vill skapa er de vackraste minnena.  

Lifestyle gravid barn fotograf Piteå Luleå Malmö Skåne Norrbotten

LITE SNABBFAKTA OM MIG

  • Har sambo och har precis flyttat till Piteå i Norrbotten och trivs så bra! Älskar naturen och miljön!
  • Har två fantastiska pojkar, Mattias och Lukas 
  • Kattägare, har en fantastisk liten sphynx här hemma som heter Maya
  • Är högkänslig = Jag är grym på känna av situtaioner och hitta de där små detaljerna
  • Är löjligt förtjust i serier och följer slaviskt alldeles för många av dem. Just nu är det Outlander som är nummer ett
  • Kaffe, glass och choklad i stora mängder, tyvärr också för mycket smågodis
  • Kvällsmänniska = Grymt jobbig att få upp på morgnarna! Ja, det är min sambo som får kämpa med mig

Charlotte är en fotograf jag verkligen rekommenderar! Väldigt trevlig, duktig och väldigt nöjd med hur jag blev behandlad under fotograferingen. Jag blev såklart väldigt nöjd med alla bilder! Man känner sig verkligen speciell och tycker att är man gravid så ska man verkligen boka tid hos Charlotte! Jag kommer även vilja ta mina familjefoton hos Charlotte när det är dags!

Sanna