Vem är jag

Hej, det är jag som är Charlotte och välkommen hit! Blir så glad att ni tittar in här! 

Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo, min yngste son och vår lilla kattsphynx Maya. Min äldsta son har flyttat hemifrån, så otroligt svårt att förstå att ens barn kan bli sådär stora snabbt! Vi har även vårt andra hem i Piteå och där är vi så ofta vi bara kan. Jag älskar ju naturen och miljön, men framför allt de vita vintrarna, och mår som allra bäst när jag får vara där. Varför vi är så mycket i Piteå är för min sambo kommer därifrån, så vi har hela hans familj och många av våra vänner där. 

Är ju ingen storstadstjej egentligen, utan trivs som bäst ute i naturen och gärna i skogen men även vid havet. Finns ju inget bättre än att höra havets vågor, det får mig verkligen att må bra och rensa tankarna och det har hjälpt mig otaliga gånger! Förutom att vara ute i skogen trivs jag att umgås med mina vänner och familj. Men tycker det är lika mysigt att bara få vara hemma och sitta uppkrupen i soffan och se en serie och äta glass. 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad, väldigt positiv och lugn person som alltid försöker se saker från den ljusa sidan. Jag vill alltid ha koll på läget, men har också väldigt nära till mina känslor. Jag behöver stillsamhet för att kunna reflektera över allt som händer omkring mig och jag har också under många år kämpat med dålig självkänsla. Och därför är det extra viktigt för mig att få tillbringa så mycket tid som möjligt ute i naturen, för där finns det inga krav utan där får jag massor av ny energi och drivkraft. 

Som den person jag är tycker jag bäst om att fotografera ute, gärna i någon mysig skog eller vid en sjö i det fina kvällsljuset. Jag gillar det enkla, det äkta och det okonstlade och jag sätter stort fokus på att få dig att visa dina äkta känslor på ett naturligt och avslappnat sätt.

Hur är jag som fotograf?

Som fotograf älskar jag fånga dig precis som du är med mycket känsla, närhet och värme. Jag kommer göra allt jag kan för att du ska slappna av och känna dig trygg och jag kommer locka fram din personlighet på bästa sätt. Det blir inga stela och obekväma poser och inget titta stelt i kameran. Jag kommer hjälpa dig med små uppgifter och ledord för att du ska känna dig bekväm. Jag dokumenterar dina små, unika ögonblick precis som du är här och nu. Och när du ser tillbaka på dina bilder vill jag att du ska beröras och minnas stunden med kärlek och värme. Jag vill skapa dig de vackraste minnena.  


Lifestyle gravid barn fotograf Piteå Luleå Malmö Skåne Norrbotten

LITE SNABBFAKTA OM MIG

  • Har sambo och bor i Malmö, men har mitt andra hem i Piteå. Men det är inte jag som kommer från Piteå, vilket man säkert kan tro med tanke på min kärlek till Norrbotten, utan det är min underbara sambo 
  • Har två fantastiska pojkar, Mattias och Lukas 
  • Kattägare, har en fantastisk liten sphynx här hemma som heter Maya
  • Är högkänslig = Jag är grym på känna av situtaioner och hitta de där små detaljerna
  • Är löjligt förtjust i serier och följer slaviskt alldeles för många av dem. Just nu är det Outlander som är nummer ett
  • Kaffe, glass och choklad i stora mängder, tyvärr också för mycket smågodis
  • Kvällsmänniska = Grymt jobbig att få upp på morgnarna! Ja, det är min sambo som får kämpa med mig

Charlotte är en fotograf jag verkligen rekommenderar! Väldigt trevlig, duktig och väldigt nöjd med hur jag blev behandlad under fotograferingen. Jag blev såklart väldigt nöjd med alla bilder! Man känner sig verkligen speciell och tycker att är man gravid så ska man verkligen boka tid hos Charlotte! Jag kommer även vilja ta mina familjefoton hos Charlotte när det är dags!

Sanna